Polly Pocket winkelcentrum
 • Uitverkocht

  Polly Pocketwinkelcentrum

  49.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Polly Pocket winkelcentrum

  Er valt zóveel te zien en te beleven in het Pollyville Mega Winkelcentrum – met wel 6 etages aan winkelpret, spelonderdelen om de ervaring aan je eigen voorkeuren aan te passen en ook nog een parkeergarage met auto! 

  Kom mee spelen bij ons in Pollyville™, het thuisstadje van Polly Pocket waar je grote verrassingen te wachten staan! Je kunt de dag toch niet beter doorbrengen dan in het Mega Winkelcentrum van Pollyville, geïnspireerd op de kleine thuisstad van Polly pop? Dit Mega Winkelcentrum bevat 6 verdiepingen aan winkelplezier, spelonderdelen om de verhaalervaring aan te passen, een coole spiraalvormige parkeergarage en zelfs een auto om weer mee naar huis te rijden! Er valt zóveel te zien en te beleven! Als de poppen Polly™ en Lila™ aan de fontein draaien, kunnen ze door de draaideuren de lobby binnengaan; neem snel iets te eten bij de snackhoek; pas een paar mooie kledingstukken in de boetiek en paradeer over de catwalk; ga skaten op de skatebaan, scoor een doelpunt of maak basketbaltreffers in het sportcentrum; bewonder het aquarium in de dierenwinkel waar ze een leuke puppyhoek hebben voor Peaches; ontdek het nieuwste van het nieuwste in de elektronicazaak; en sluit de dag af met een film en wat popcorn (bioscoop wordt uitgevouwen en de popcornmachine draait rond). Ook kan Polly of Lila in de ronddraaiende lift stappen en alle 6 de verdiepingen bezoeken! Je kunt de verhaallijnen ook aanpassen met 2 verkooppunten, een kassa, tafel en 2 stoelen en boodschappentassen voor de aankopen! Na een lange dag van speel- en winkelplezier is het nu weer tijd om naar huis te gaan! Micropoppen Polly en Lila springen in Polly's sportieve roze auto (beide poppen passen in de stoel) en zo zoeven ze naar beneden, de parkeergarage van het winkelcentrum omlaag en naar buiten! Wauw! Wat een leuke dag! Inclusief Mega Winkelcentrum met 6 verdiepingen/spelgebieden, spelonderdelen, parkeergarage, auto, micropoppen Polly en Lila, Peaches de hond, stickervel en accessoires. Verzin nog veel meer verhalen terwijl je je eigen wereld bouwt en aanpast met de favoriete kleine plekjes en voertuigen van Pollly Pocket in Pollyville! Verzamel ze allemaal! Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 4 jaar en ouder. 

  - Polly en Lila kunnen door aan de fontein te draaien, door de draaideuren de lobby binnengaan. Van daaruit kunnen ze iets lekkers eten in de snackhoek, een paar mooie kledingstukken passen in de boetiek en een rondje draaien op de catwalk, skaten op de skatebaan, een doelpunt scoren of basketbaltreffers maken in het sportcentrum, de dierenwinkel bezoeken waar ze een aquarium hebben en een puppyhoek voor Peaches, alle producten in de elektronicazaak bekijken en een film zien in de bioscoop met wat popcorn erbij (bioscoop wordt uitgevouwen en de popcornmachine draait rond!). 
  - Er is ook een ronddraaiende lift waarmee Polly of Lila alle 6 de verdiepingen kan bezoeken! 
  - Bij het Mega Winkelcentrum zitten ook spelonderdelen waarmee je de ervaring van het verzinnen van verhaallijnen een eigen draai kunt geven: 2 verkooppunten, kassa, tafel en 2 stoelen en boodschappentassen!
  - Wat een leuke dag! Nu is het tijd voor Polly en Lila om te vertrekken, dus ze stappen in de flitsende roze auto van Polly (beide poppen passen erin) en ze zoeven omlaag over de cirkelende parkeerbaan om naar huis te rijden! 
  - Inclusief Pollyville Mega winkelcentrum met 6 verdiepingen/speelgebieden, spelonderdelen, parkeergarage, auto, micropoppen Polly en Lila, Peaches de hond, stickervel en accessoires.
  - 4 jaar en ouder.
  lees meer

  Specificaties