Polly Pocket Pollyville Vehicles ijscowagen

  Polly PocketPollyville Vehicles ijscowagen

  12.95
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Polly Pocket Pollyville Vehicles ijscowagen

  De Pollyville IJscowagen is er klaar voor om zoete traktaties te gaan afleveren! 

  Kom mee spelen bij ons in Pollyville, het thuisstadje van Polly Pocket waar je grote verrassingen te wachten staan! Met de Pollyville IJscowagen kan Polly® perfect de straten van Pollyville doorkruisen en haar vriendinnen voorzien van zoete snacks! Dit voertuig kan worden getransformeerd in een mobiele ijssalon, met een vitrinevenster zodat je uit de verschillende smaken ijs jouw favoriete smaak kunt kiezen, een kassa en een tafel en stoelen om te gaan zitten en te genieten van je ijsje! Inbegrepen bij de IJscowagen speelset zijn de Polly micropop in een schattige outfit met serveerschort, geheim vak, 3 accessoires en stickervel. Dankzij de Polly Stick technologie kun je de poppetjes van Polly en haar vriendinnen overal neerzetten. Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) op het speelgebied en het poppetje kun je dan op die plek neerzetten. Verzin nog veel meer verhalen terwijl je je eigen wereld bouwt en aanpast met de favoriete kleine plekjes en voertuigen van Pollly Pocket in Pollyville! Verzamel ze allemaal! Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 4 jaar en ouder. 

  - Dit voertuig kan worden getransformeerd in een mobiele ijssalon, met een vitrinevenster zodat je uit de verschillende smaken ijs jouw favoriete smaak kunt kiezen, een kassa en een tafel en stoelen om te gaan zitten en te genieten van je ijsje!
  - Inclusief Polly micropop in schattige outfit met serveerschort, geheim vak, 3 accessoires en stickervel.
  - Dankzij de Polly Stick technologie kun je de poppetjes van Polly en haar vriendinnen overal neerzetten. Plak een sticker van het stickervel op het speelgebied en de poppetjes kun je dan op die plek neerzetten. 
  - Bouw je eigen wereld verder uit en pas deze aan met de favoriete kleine plekjes en voertuigen van Pollly Pocket in Pollyville! Verzamel ze allemaal zodat je op eindeloos veel manieren kunt spelen! 
  - 4 jaar en ouder.
  lees meer

  Specificaties