Polly Pocket Pollyville camper

  Polly PocketPollyville camper

  13.95
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Polly Pocket Pollyville camper

  Met de Pollyville Kampeerwagen, micropop Polly, 3 accessoires en een stickervel scheur je de leukste activiteiten tegemoet.

  • In het voertuig vind je een keuken, stapelbed en zitgedeelte, en is er een kampvuur, klapstoel en kajak.
  • Bouw je eigen wereld verder uit en pas deze aan met de favoriete kleine plekjes en voertuigen in Pollyville! Verzamel ze allemaal zodat je op eindeloos veel manieren kunt spelen!
  • Dankzij de Polly Stick technologie kun je de micropop van Polly overal op of rond het voertuig neerzetten. Plak een sticker van het stickervel op het speelgebied en zet Polly vervolgens op die plek neer.
  • 4 jaar en ouder.

  Kom mee spelen bij ons in Pollyville, het thuisstadje van waar je grote verrassingen te wachten staan! Micropop Polly kan met haar Pollyville Kampeerwagen heel gemakkelijk de wijde wereld intrekken en gaan kamperen! Met dit voertuig met keuken, stapelbed en zitgedeelte beleef je het ultieme kampeeravontuur. Bovendien zitten er bij de set 3 accessoires: een kampvuur, een klapstoel en een kajak. Een leuke manier om tot rust te komen in de buitenlucht! Dankzij de Polly Stick technologie kun je de micropop van Polly overal neerzetten! Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) op het speelgebied en het poppetje kun je dan op die plek neerzetten. Verzin nog veel meer verhalen terwijl je je eigen wereld bouwt en aanpast met de favoriete kleine plekjes en voertuigen in Pollyville! Verzamel ze allemaal! Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 4 jaar en ouder.
  lees meer

  Specificaties