Polly Pocket Pocket World Sugar Rush cafe micro

  Polly PocketPocket World Sugar Rush cafe micro

  12.95
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Polly Pocket Pocket World Sugar Rush cafe micro

  Met Polly Pocket™ Geheime schuilplaatsen Eenhoornparadijs kun je fantastisch plezier beleven! 

  Maak een fantastische tocht met het Polly Pocket™ Geheime schuilplaatsen Eenhoornparadijs! Open de Compact. Het bovenste gedeelte heeft een papieren, geperforeerde achtergrond met de thema's 'lucht' en 'eenhoorn'. Je kunt uit de achtergrond drie verschillende gedeelten losmaken om 3 geheime schuilplaatsen en 3 willekeurige verrassingsaccessoires (2 die de Shani® pop kan dragen) tevoorschijn te toveren. Het ene kind krijgt bijvoorbeeld een roze accessoire en een ander kind krijgt een paarse. Op de bodem van de Compact vind je in het midden een ster die je kunt draaien; je kunt de Shani® micropop op het kleine gedeelte zetten, zodat ze ‘vliegt’ als je de ster laat draaien! Dankzij de Polly Stick™ technologie kun je de micropoppetjes van Shani® en haar vriendinnen overal op de Compact zetten. Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) op de Compact, zodat de poppetjes erop blijven staan. De Compact is klein genoeg om altijd en overal mee naartoe te nemen voor leuke Polly Pocket™ avonturen. Inclusief 3 geheime schuilplaatsen, 3 verrassingsaccessoires (2 die het poppetje kan dragen) Shani® micropop en een stickervel. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende thema's, zoals: Zeemeerminnengrot, Sprookjesbos, Kleine prinses en meer. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  - Het bovenste gedeelte van de Compact heeft een geperforeerde papieren achtergrond, waaruit je drie verschillende gedeelten kunt losmaken om 3 geheime schuilplaatsen met de thema's 'lucht' en 'eenhoorn', en 3 willekeurige accessoires (2 die de Shani® pop kan dragen) tevoorschijn te toveren. (Het ene kind krijgt bijvoorbeeld een roze accessoire, een ander kind krijgt een paarse. Kleuren en decoraties kunnen variëren.) 
  - Op de bodem van de Compact vind je in het midden een ster die je kunt draaien; je kunt de Shani® micropop op het kleine gedeelte zetten, zodat ze ‘vliegt’ als je de ster laat draaien! 
  - Dankzij de Polly Stick™ technologie kun je de Shani® pop overal op de Compact neerzetten. Plak de sticker van het stickervel (inbegrepen) waar je maar wilt en zet de pop erop zodat ze blijft staan. 
  - De Compact Eenhoornparadijs omvat: 3 geheime schuilplaatsen, 3 willekeurige verrassingsaccessoires (2 die het poppetje kan dragen), 1 Shani® micropop en een stickervel. 
  - Andere verkrijgbare thema's: Zeemeerminnengrot, Sprookjesbos, Kleine prinses en meer.
  - De Compact is klein genoeg om altijd en overal mee naartoe te nemen voor leuke Polly Pocket™ avonturen.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  lees meer

  Specificaties