Polly Pocket Pocket World schoolboek

  Polly PocketPocket World schoolboek

  14.95
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Polly Pocket Pocket World schoolboek

  De Pocket World compacte speelkoffer mini middelbare school heeft de vorm van een schoolboek, en als je hem openmaakt, zie je een wereld met een middelbare-schoolthema, met micropoppen van Polly en Shani!

  Het is tijd om een Polly Pocket avontuur te gaan beleven, met deze compacte speelkoffer met het thema 'middelbare school'! De Compact heeft de vorm van een schoolboek en als je hem openmaakt, zie je een wereld met een middelbare-schoolthema, met micropoppen van Polly en Shani. Er valt van alles te ontdekken, met 5 geheime schuilplaatsen, een skateboard en scooter als accessoires en een stickervel om leuke verhalen te spelen. De poppen Polly en Shani kunnen op hun scooter en skateboard naar school, de vergelijking op het schoolbord oplossen, naar hun kluisjes gaan om hun broodtrommel te pakken en te gaan eten in de kantine. Nu is het tijd voor de gymles in de gymzaal en Polly pop laat zien wat ze allemaal wel niet kan terwijl ze aan de ringen hangt! Ze kan ook nog kunstjes op de evenwichtsbalk! Shani pop is dol op water en showt haar zwemkunsten in het zwembad! Dankzij de Polly Stick technologie kun je de poppetjes van Polly en Shani overal op de Compact zetten. Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) op de Compact, zodat de poppetjes erop blijven staan. De Compact is klein genoeg om altijd en overal mee naartoe te nemen voor leuke Polly Pocket avonturen. Inclusief Pocket World mini middelbare school, micropoppen Polly en Shani, skateboard, scooter en stickervel. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 4 jaar en ouder. 

  - De Compact heeft 5 geheime schuilplaatsen, een skateboard en scooter als accessoires en een stickervel.
  - Met hun skateboard en scooter kunnen Polly en Shani overal naartoe voor de coolste schoolavonturen! 
  - Ze kunnen ook vergelijkingen oplossen, hun lunchpakket uit de kluisjes pakken en eten in de kantine, oefeningen doen in de gymzaal aan de ringen of op de evenwichtsbalk en zwemmen in het zwembad! 
  - Dankzij de Polly Stick technologie kun je de poppen overal op de Compact neerzetten. Plak de sticker van het stickervel (inbegrepen) waar je maar wilt en zet de poppetjes erop zodat ze blijven staan. 
  - De Compact is klein genoeg om overal mee naartoe te nemen voor leuke avonturen onderweg.
  - Inclusief Pocket World Compact met middelbare-schoolthema, micropoppen Polly en Shani, skateboard, scooter en stickervel. 
  - 4 jaar en ouder. 
  lees meer

  Specificaties