Polly Pocket Big Pocket World verjaardagstaart
 • Uitverkocht

  Polly PocketBig Pocket World verjaardagstaart

  16.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Polly Pocket Big Pocket World verjaardagstaart

  Als je de compacte Pocket World speelkoffer in de vorm van een verjaardagstaartpunt openmaakt, komt een feestelijk verjaardagsfeest tevoorschijn met micropoppen Polly en Lila!

  • In de koffer vind je de volgende verrassingen: een ronddraaiende dansvloer, een bewegende piñata, een bewegende draaimolen, hapjestafel en meer. 
  • Verdere verrassingen zijn onder meer een cadeau voor Polly pop die opengaat en een ring blijkt te zijn die door kinderen kan worden gedragen; en Polly pop springt uit het taartaccessoire dat open- en dicht kan!
  • Met leuke activiteiten en accessoires zijn de poppen Polly en Lila helemaal klaar voor het ultieme verjaardagsfeestavontuur! 
  • Dankzij de Polly Stick technologie kun je de poppen overal op de Compact neerzetten. Plak de sticker van het stickervel (inbegrepen) waar je maar wilt en zet de poppetjes erop zodat ze blijven staan. 

  Het is tijd om de verjaardag van Polly pop te vieren met de compacte Pocket World speelkoffer met het thema verjaardagstaartenfestijn! De Compact heeft de vorm van een verjaardagstaartpunt en als je hem openmaakt, zie je een wereld die is ingericht als een verjaardagsfeestje, inclusief micropoppen van Polly en Lila. Er valt zo veel te ontdekken en er zijn zo veel leuke activiteiten om uit te proberen: een ronddraaiende dansvloer, een bewegende piñata, een bewegende draaimolen, hapjestafel en meer. Er is een cadeau voor de Polly pop die open kan en verandert in een ring die kinderen kunnen dragen! Dan de verjaardagsverrassing – Polly pop springt uit het taartaccessoire dat een scharnierende opening heeft! Dankzij de Polly Stick technologie kun je de poppetjes van Polly en Lila overal op de Compact zetten. Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) op de Compact, zodat de poppetjes erop blijven staan. De Compact is klein genoeg om altijd en overal mee naartoe te nemen voor leuke avonturen. Inclusief compacte Pocket World speelkoffer met het thema verjaardagstaartenfestijn, micropoppen Polly en Lila, accessoires en stickervel. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 4 jaar en ouder. 
  lees meer

  Specificaties