Polly Pocket Big Pocket World Polly & Lila ijsje
 • uitverkocht

  Polly PocketBig Pocket World Polly & Lila ijsje

  14.99
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Polly Pocket Big Pocket World Polly & Lila ijsje

  Dit prachtige, compacte Pocket World Zeven Zeeën Cruiseschip is ideaal voor speelplezier onderweg en staat garant voor te gekke cruise-avonturen met micropoppen Polly en Lila, en een jetski.

  • Ontdek leuke activiteiten en geheime plekken. Zo kan de patrijspoort open om de 'suite' te onthullen, vind je achter de schuifdeur een ijsbuffet of karaokepodium en kun je de schelp openen om de verrassing te ontdekken. En als je op de walvisstaart drukt, komt de waterspuwer tevoorschijn. En dat is nog niet alles, want je kunt de ijslollystokjes omdraaien om er een steiger van te maken of de parachute achter de jetski hangen!
  • Bij de compact, die klein genoeg is om overal mee naartoe te nemen, zit een hengsel zodat kinderen hem als armband of tas kunnen dragen en waar dan ook de leukste avonturen kunnen beleven.
  • Met leuke activiteiten en accessoires zijn de poppen Polly en Lila helemaal klaar voor het ultieme cruise-avontuur!
  • Dankzij de Polly Stick technologie kun je de poppen overal op de Compact neerzetten. Plak de sticker van het stickervel (inbegrepen) waar je maar wilt en zet de poppetjes erop zodat ze blijven staan.

  Hoog tijd voor zomers speelplezier met Polly Pocket! Neem deze prachtige Pocket World in de vorm van een ijslolly overal mee naartoe en beleef te gekke cruise-avonturen met de micropoppen Polly en Lila, en hun jetski! Open de compacte speelkoffer en ontdek leuke activiteiten en geheime plekken. Zo heeft het cruiseschip een patrijspoort die open kan en waarachter een 'suite' schuilgaat. Of je kunt de deur aan de kant schuiven en genieten van het ijsbuffet of een liedje zingen op het karaokepodium. Open de schelp om de verrassing te ontdekken of druk op de walvisstaart om de waterspuwer tevoorschijn te laten komen. En dat is nog niet alles, want je kunt de ijslollystokjes omdraaien om er een steiger van te maken of de parachute achter de jetski hangen! Een boottocht was nog nooit zo leuk! Bij het compacte Pocket World Zeven Zeeën Cruiseschip zit een hengsel waardoor kinderen hem als armband of tas kunnen dragen! Dankzij de Polly Stick technologie kun je de micropoppen overal op de compact zetten. Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) op de Compact, zodat de poppetjes erop blijven staan. De Compact is klein genoeg om altijd en overal mee naartoe te nemen voor leuke avonturen. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 4 jaar en ouder.​
  lees meer

  Specificaties

  MerkPolly Pocket
  EAN0887961828436
  artikelnummer16-461-674

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.