Polaroid POP instant compact camera, Blauw

  PolaroidPOP instant compact camera

  222.36
  Blauw
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Polaroid POP instant compact camera

  Met de Polaroid POP instant compact camera is het mogelijk om al je momenten vast te leggen en direct te printen op het 3x4 inch Polaroid fotopapier. Zo heb jij jouw foto's gelijk in handen. De foto's kunnen ook via de app gedeeld worden met vrienden en familie.

  De Polaroid POP beschikt over een 20 megapixels CMOS sensor, een ingebouwde LED flitser en beeldstabilisator. Hierdoor kun je foto's van topkwaliteit schieten. Ook beschikt de Polaroid POP over een 3,9 inch LCD-touchscreen. Door de mogelijkheid een microSD kaart, tot 128 GB, te plaatsen is het niet alleen mogelijk om al je mooie momenten direct te printen maar ook om de foto's digitaal op te slaan. De Polaroid POP is tevens geschikt om video's te maken in 1080P Full-HD.

  Bewerk en optimaliseer je foto's.
  Voordat je jouw foto's afdrukt is het mogelijk om al je foto's te bewerken en optimaliseren met behulp van filters, teksten en digitale stickers. De Polaroid POP instant compact camera maakt verbinding met bijvoorbeeld je smartphone door middel van Wi-Fi of Bluetooth. Hierdoor is het mogelijk om reeds opgeslagen foto's naderhand te printen.

  Specificaties
  - 3 x 4 inch kant-en-klare foto's
  - LED flitser
  - Beeldstabilisatie
  - Digitale zoom
  - Zelfontspanner
  - Wi-Fi en Bleutooth
  - Luidspreken en microfoon
  - MicroSD kaart (maximaal 128 GB)
  - 1080p/720p HD video
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking