Polar Vantage V multisporthorloge oranje inclusief H10 hartslagmeter, Oranje

  Polar Vantage V multisporthorloge oranje inclusief H10 hartslagmeter

  549.90
  Oranje
  nog 2 op voorraad

  Polar Vantage V multisporthorloge oranje inclusief H10 hartslagmeter

  Polar Vantage V Orange M/L GPS Horloge

  Train slimmer en ontdek de winnaar in jezelf met Polar Vantage V. Dit premium multisportsporthorloge meet sportprestaties op geavanceerde wijze, geeft waardevolle, persoonlijke begeleiding en heeft exclusieve Polar Smart Coaching functies voor professionele atleten en iedereen die traint als een pro. Zeer geschikt voor triathlon- en marathontraining met de ultra lange batterijduur van 40 uur in trainingsmodus.

  Hij meet de hartslag met de nieuwe Precision Prime sensortechnologie – een combinatie van optische hartslagtechnologie met 9 Led’s én huidcontactmeting voor nog nauwkeurige en betrouwbare hartslagmeting. Vantage V is het eerste sporthorloge ter wereld dat hardloopvermogen meet aan de pols, er geen externe sensoren nodig. Daarnaast heeft hij razendsnelle GPS, always-on kleuren touchscreen en een ingebouwde activity tracker voor het meten van je dagelijkse beweging en je slaappatroon.Vantage V heeft vele unieke pro functies om je optimaal te begeleiden bij jouw sport en geeft je in combinatie met de Polar Flow app en webservice persoonlijk en waardevol advies. Zo weet je met de handige Polar Training Load Pro precies hoeveel je moet trainen om optimaal te presteren en ontvang je feedback om de juiste balans tussen trainen en rust te vinden. Recovery Pro geeft je dagelijks een persoonlijke trainingsaanbeveling en neemt hier je huidige cardioherstel als de balans tussen rust en trainen op lange termijn in mee. Handig: bij risico op overbelasting, blessure of ziekte krijg je een waarschuwing.

  Je kunt de Vantage V volledig customizen. Je hebt keuze uit meer dan 130 sportprofielen – jij kiest welke sporten je in je horloge wilt zetten, welke gegevens je per sport op je horloge wilt zien tijdens je training en je kunt de instellingen per sport naar wens aanpassen.
  De Polar Vantage V is de beste keuze voor iedereen die een geavanceerd, waterdicht sporthorloge zoek met de meest uitgebreide trainingsmodelijkheden.

  - Zeer nauwkeurige en betrouwbare hartslagmeting via Polar Precision Prime – een combinatie van optische hartslagmeting met 9 led-lampjes en huidcontactmeting.
  - Ultralange batterijduur van 40 uur met ingeschakelde GPS en hartslagmeting.
  - Meet hardloopvermogen zonder externe sensoren.
  - Meet je stappen, afstand, calorieën en slaap en geeft je elke dag een persoonlijk activiteitsdoel.
  - Ondersteunt meer dan 130 sporten en heeft een triahtlon sporprofiel met wisseltijden
  - Zwemmetingen. Detecteert automatisch je hartslag, zwemstijl, afstand, snelheid, aantal slagen en rusttijden. Afstand en aantal slagen worden ook bijgehouden wanneer je in open water zwemt.
  - Training Load Pro: Meet de belasting van je trainingssessie en zie hoe je training de verschillende delen van je lichaam belast.
  -Recovery Pro: Ontvang elke dag een persoonlijke trainingsaanbeveling en bij risico op overbelasting, blessure of ziekte krijg je een waarschuwing.
  - Calorieverbruik: Weet precies hoeveel calorieën je hebt verbrand.
  - Polar Sleep Plus™ detecteert automatisch je slaaptijden, en de duur en kwaliteit van je slaap.
  - Krijg een uitgebreid overzicht van hoe je hart zich gedraagt gedurende jouw dag. Continue hartslagmeting levert nóg nauwkeurigere gegevens op over calorieverbranding en activiteit, en laat zien wat de laagste en de hoogste hartslag van je dag was.
  - Verwisselbare polsband.
  - Maak een trainingsprogramma voor een heel jaar met de seizoensplanner.
  - Bekijk direct je resultaten en voortgang in de Polar Flow app en webservice.
  - Ontvang feedback van coach/(personal) trainer via Polar Flow for Coach.
  lees meer

  Specificaties

  MerkPolar
  KleurOranje
  Geschikt voor GPSGeintegreerd
  Shoe pod
  Hartslag sensorGeïntegreerd
  CadanssensorJa, meegeleverd
  HoogtemeterJa, via druksensor
  bekijk alle specificaties
  TouchscreenGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.