overzicht
Polar T31 borstband met hartslagsensor, Zwart
 • Uitverkocht

  PolarT31 borstband met hartslagsensor

  30.95
  4 reviews
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle Hartslagmeters

  Polar T31 borstband met hartslagsensor

  De basis van je training is deze gecodeerde Polar T31 borstband. Het doel is eenvoudig: de hartslag overdragen naar de polsunit. Deze ECG nauwkeurige borstband is slank en licht, volledig waterbestendig en ontwikkeld voor gebruik onder alle weersomstandigheden. Hij gaat meer dan 2500 uren gebruiksuren mee. De borstband heeft een gecodeerde zender die alleen je eigen hartslag registreert en niet die van je trainingsmaatje.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.8(4 reviews)
  Meest recent

  Perfect

  Ik gebruik deze borstband al jaren en hij maakt perfect verbinding met fitness apparatuur. Uit ervaring weet ik dat deze langer mee gaat wanneer je hem zonder horloge gebruikt. Met horloge is de (batterij van de) borstband eerder leeg. Ik heb er twee zodat ik nooot zonder zit. De borstband laad zichzelf namelijk op als deze een tijdje niet gebruikt wordt. Als de batterij bijna leeg is valt het signaal op het fitness apparaat steeds vaker weg. Dan gebruik ik dus mijn andere borstband. Ideaal.

  1 persoon vond dit nuttig

  Polar T31 borstband hartslagmeter

  De Polar T31 voldoet geheel naar verwachting, doet precies wat hij moet doen. Heb er nu twee aangeschaft, 1 voor mijn dochter en 1 voor mijzelf. Kunnen nu allebei ons gang gaan tijdens de fitness/cardio. De PolarT31 zoekt automatisch contact met het toestel waar je mee aan de gang gaat :-) Ideaal!

  2 mensen vonden dit nuttig

  Werkt uitstekend

  De band is flexibel, goed verstelbaar en blijft uitstekend zitten. Ik gebruik hem in de sportschool, zodat ik binnen mijn hartslag range kan trainen. Dit werkt uitstekend! Mijn hartslag wordt goed opgepakt door de apparatuur in de sportschool. Kortom een uitstekend product die exact door waarvoor het dient.

  BETER DAN DE NIEUWERE BANDEN MET SOORT KATOEN

  DEZE BAND IS BETER DAN DE VERNIEUWDE BANDEN MET DAT GAASDOEK MAKKELIJK SCHOON TE MAKEN,JE KAN NIKS FOUT DOEN. EN ALS HIJ OP/LEEG IS OPSTUREN NAAR POLAR.NL EN BINNEN ENKELE DAGEN IS HIJ TERUG THUIS PERFECT DING DUS.

  toegevoegd aan winkelmand