Wearables
Polar OH1+ optische hartslagmeter zwart

  PolarOH1+ optische hartslagmeter zwart

  79.95
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Polar OH1+ optische hartslagmeter zwart

  Met de Polar OH1 is hartslagmeting eenvoudiger dan ooit en is een uitstekend alternatief voor een borstband. Hij kan je hartslag op verschillende manieren meten; via een armband om je arm of via een clip op je zwembril tijdens het zwemmen.

  De OH1 heeft veel mogelijkheden. Je koppelt hem aan een trainingsapp (zoals de gratis Polar Beat app) op je mobiele telefoon, je sporthorloge, fietscomputer, fitness tracker of fitnessapparatuur in de sportschool via Bluetooth of ANT+.

  De Polar OH1 heeft ook een intern geheugen, zodat je je mobiele telefoon thuis kunt. De hartslaggegevens worden dan op een later moment naar de Polar Flow app of webervice gesynchroniseerd voor analyse. Je hoeft dus niet je telefoon in de buurt te houden tijdens je training.

  De Polar OH1+ productset wordt geleverd met een clip voor je zwembril, zodat je tijdens het zwemmen eenvoudig je hartslag kunt meten, en een textiele armband. Je laadt hem op via de meegeleverde USB en je kunt er 12 uur mee trainen.

  - Optische hartslagmeting (6 LED technologie).
  - Werkt met alle Polar Bluetooth apparaten, een groot aantal sporthorloges en smartwatches, Polar Beat en vele andere trainingsapps.
  - Werkt met ANT+ apparaten zoals fitnessapparatuur en fietscomputers.
  - ANT+ en Bluetooth-verbindingen kunnen tegelijkertijd actief zijn.Intern geheugen (4 MB, 150-200 trainingsuren)
  - Waterdicht (30 m)
  - Armband van textiel, wasbaar in wasmachine
  - Clip voor zwembril (in Polar OH1+ productset)
  - Oplaadbare batterij (batterijduur tot 12 uur)
  - Firmware kan worden geüpdatet
  lees meer

  Specificaties