overzicht
Polar balance scale + activiteitstracker Loop 2, Zwart
 • Uitverkocht

  Polarbalance scale + activiteitstracker Loop 2

  189.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Wearables

  Polar balance scale + activiteitstracker Loop 2

  De Polar Balance scale in de kleur zwart is meer dan een weegschaal. Deze slimme totaal oplossing bestaat naast de weegschaal uit de gratis Polar Balance Flow webservice - inclusief Polar Flow app - en een Polar activitytracker of sporthorloge. Dit samen maakt het tot een gemakkelijke en motiverende manier om je gezondheid en conditie te volgen en gewicht te verliezen. Het helpt je de juiste balans te vinden tussen voeding en beweging.

  Door je streefgewicht in te voeren in de gratis Polar Flow app of webservice, helpt Polar Balance je je streefgewicht te behalen met een persoonlijk voedings- en bewegingsadvies. Elke dag krijg je een nieuw activiteitsdoel, die automatisch bijgewerkt wordt in je sporthorloge of activitytracker. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf regelmatig wegen en je dagelijkse activiteit registreren met behulp van een Polar activitytracker of sporthorloge. Afvallen en op gewicht blijven, was nog nooit zo eenvoudig.

  Compatible met Polar V800, Polar M400, Polar A300, Polar Loop 1+2 en Polar A360.

  Nu samen met;

  De Loop 2 in de kleur zwart helpt je met motiverende feedback en individuele begeleiding . Er zijn veel manieren om actief te zijn, met de Loop 2 vind je al snel jouw manier om je geplande doel te halen. Ontvang inkomende telefoongesprekken, berichten en meldingen van agenda afspraken op je Loop. (uitsluitend iOs, Android volgt ). Draag de Loop 2 zelfs in bed en laat het automatisch je slaappatroon registreren. Bekijk in de Polar Flow app op je smartphone hoe lang en goed je geslapen hebt. De Loop 2 kun je ook als wekker gebruiken. Hij zal zachtjes trillen wanneer het tijd is om op te staan.

  Specificaties
  -Laat zien hoe actief je overdag bent geweest en geeft praktische tips om je doel voor die dag te behalen.
  -Houdt bij hoeveel stappen je zet en berekent op basis daarvan je afgelegde afstand.
  -Geeft feedback over je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten en laat zien hoe je keuzes bijdragen aan je gezondheid.
  -Smart Calories functie laat je weten hoeveel calorieën je hebt verbrand.
  -Je krijgt een herinnering om te gaan bewegen doordat de loop gaat trillen als je langer dan 55 minuten stil zit en zorgt ervoor dat je actieve onderbrekingen in je dag inbouwt.
  -Bekijk je slaappatroon in de Polar Flow webservice en app en ontdek meer over je slaappatroon.
  -Begint te trillen bij inkomende telefoongesprekken, berichten en afspraken in je agenda (uitsluitend iOS).
  -Met één druk op de knop zie je tijdens een training wat je hartslag is op dat moment. (Polar H7 hartslagsensor vereist.)
  -Gratis Polar Flow app voor je smartphone en webservice
  -Koppel je Loop 2 met MyFitnessPal, Apple Healthkit en Technogym's MyWellnessCloud.
  -Houdt contact met je trainer via Polar Flow for Coach en je trainingsmaatjes via je trainingsfeed in de Polar Flow App of Webservice.
  -Verzeker jezelf van compatibiliteit met jouw smartphone op polar.com.
  -Met zachte siliconen polsband.
  -Standaard 2 jaar fabrieksgarantie (muv de polsband)
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand