overzicht
Polar balance scale + activiteitstracker Loop 1, Zwart
 • Uitverkocht

  Polarbalance scale + activiteitstracker Loop 1

  149.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Wearables

  Polar balance scale + activiteitstracker Loop 1

  De Polar Balance scale in de kleur zwart is meer dan een weegschaal. Deze slimme totaal oplossing bestaat naast de weegschaal uit de gratis Polar Balance Flow webservice - inclusief Polar Flow app - en een Polar activitytracker of sporthorloge. Dit samen maakt het tot een gemakkelijke en motiverende manier om je gezondheid en conditie te volgen en gewicht te verliezen. Het helpt je de juiste balans te vinden tussen voeding en beweging.

  Door je streefgewicht in te voeren in de gratis Polar Flow app of webservice, helpt Polar Balance je je streefgewicht te behalen met een persoonlijk voedings- en bewegingsadvies. Elke dag krijg je een nieuw activiteitsdoel, die automatisch bijgewerkt wordt in je sporthorloge of activitytracker. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf regelmatig wegen en je dagelijkse activiteit registreren met behulp van een Polar activitytracker of sporthorloge. Afvallen en op gewicht blijven, was nog nooit zo eenvoudig.

  Compatible met Polar V800, Polar M400, Polar A300, Polar Loop 1+2 en Polar A360.

  Nu samen met;

  Met de Polar Loop 1 activiteitstracker hou je overzicht of jij wel voldoende beweegt op een dag. De Loop meet al je activiteiten gedurende dag inclusief sporten of slaap. Beweeg en leef gezond, neem wat vaker de trap, wandel i.p.v. de fiets, en fiets i.p.v. in de auto te stappen. De Polar Loop volgt nauwgezet al je gezonde keuzes op een dag. De unieke technologie 'vertaalt'  zelfs het verschil tussen wandelen of hardlopen en met de optionele Polar borstband H6 of H7 is een hartslagmeting tijdens het sporten zichtbaar.

  Hoe werkt het?
  Het Polar Loop systeem bestaat uit: Polar Flow app, activiteitstracker en Polar Flow service. De app registreert bovendien de intensiteit van je activiteiten: rust, zitten, low, medium of high. Ook registreert de tracker het aantal calorieën dat je hebt verbrand. Hij motiveert je om het eind van de dag een score van 100% te halen. Verder wordt je aangespoord om meer te bewegen, als je niet actief genoeg bent. Bijvoorbeeld om 50 minuten te wandelen of om 20 minuten te hardlopen. De Polar Loop is niet alleen geschikt voor lopen, maar ook voor zwemmen of fietsen. Op de fiets kan je het allemaal bijhouden: je hartslag, getrapte wattage, snelheid. Als je de fiets weer terug in de schuur zet, dan houdt normaal gesproken het registreren op. Met de nieuwe Polar Loop is dat voorbij. Deze armband houdt je dagelijks nauwgezet in de gaten. Volg je prestaties op je pols, op het web en op je smartphone.

  Advies en begeleiding
  Via de Bluetooth smart wordt de verbinding gesynchroniseerd tussen je Polar Loop, Polar Flow Webservice en de app voor de Iphone. Op je smartphone of het web kan je vervolgens alle uitgebreide data bekijken. De Polar Loop komt samen met een app waarmee je inzicht krijg in je activiteiten op week-, maand- en jaarbasis. Verder kun je gebruik maken van gratis diensten met aanvullende analyses en begeleiding, inclusief illustratieve grafieken de je dagelijkse activiteiten en inactiviteiten tonen. Check regelmatig je bewegingen op de Polar Flow webservice en verbaas je hoe soms kleine keuzes en dagelijkse patronen een wereld van verschil kunnen maken.

  Specificaties
  - Kunststof band
  - LED display
  - Accuduur: 120 uur (5 dagen) - oplaadbaar via USB kabel
  - Display geeft o.a. weer:
        - Calorieënteller
        - Stappenteller
        - Hartslag (via optionele Polar H6 of H7 borstband)
        - Tijd
  - Activiteiten volgen
  - Activiteit Guide: helpt u actief te blijven de hele dag lang
  - Activiteit Feedback: dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse activiteiten
  - Activiteit Analyse
  - Inactiviteit alert met Polar Flow mobiele app
  - Waterbestendig tot 200 meter
  - Monitoren slaappatroon
  - Overdracht gegevens via aangepaste USB of Bluetooth Smart
  - Geschikt voor iOS6 (iPhone 4S, iPhone5, iPod Touch)
  - On-line software analyse beschikbaar
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand