overzicht
Polar balance scale + activiteitstracker A 360 mt M, Zwart
 • Uitverkocht

  Polarbalance scale + activiteitstracker A 360 mt M

  249.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Wearables

  Polar balance scale + activiteitstracker A 360 mt M

  De Polar Balance scale in de kleur zwart is meer dan een weegschaal. Deze slimme totaal oplossing bestaat naast de weegschaal uit de gratis Polar Balance Flow webservice - inclusief Polar Flow app - en een Polar activitytracker of sporthorloge. Dit samen maakt het tot een gemakkelijke en motiverende manier om je gezondheid en conditie te volgen en gewicht te verliezen. Het helpt je de juiste balans te vinden tussen voeding en beweging.

  Door je streefgewicht in te voeren in de gratis Polar Flow app of webservice, helpt Polar Balance je je streefgewicht te behalen met een persoonlijk voedings- en bewegingsadvies. Elke dag krijg je een nieuw activiteitsdoel, die automatisch bijgewerkt wordt in je sporthorloge of activitytracker. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf regelmatig wegen en je dagelijkse activiteit registreren met behulp van een Polar activitytracker of sporthorloge. Afvallen en op gewicht blijven, was nog nooit zo eenvoudig.

  Compatible met Polar V800, Polar M400, Polar A300, Polar Loop 1+2 en Polar A360.

  Nu samen met;

  De Polar A 360 is een moderne activity tracker die je hartslag meet vanuit de pols met de ingebouwde hartslagmeter. Ook beschikt de A 360 over unieke Polar smart coaching functies. Dit, in combinatie met de ingebouwde activity tracker voor het meten van je dagelijkse activiteit en je slaappatroon, maakt de Polar A 360 de perfecte partner tijdens je dagelijkse activiteiten én je trainingen. De A 360 begeleidt je tijdens je training en helpt je in de juiste hartslagzone te trainen om zo jouw trainingsdoel te bereiken. De waterdichte Polar A 360 beschikt ook over Smartwatch functies, zoals smartphone notifications en heeft een zeer scherp en helder kleuren touchscreen display. Hij werkt samen met de gratis Polar Flow app, zodat je altijd en overal je dagelijkse activiteit kunt bekijken, je voortgang kunt volgen en je training tot in detail kunt analyseren.

  Specificaties:
  - Meet jouw hartslag nauwkeurig en eenvoudig vanuit je pols.
  - Begeleid je tijdens je training en helpt je in de juiste hartslagzone te trainen.
  - De functie Trainingseffect geeft direct na je training motiverende feedback
  - Maakt een trainingsprogramma op basis van je ingestelde doel
  - Meet 24/7 je dagelijkse activiteit en slaappatroon
  - Laat je precies weten hoeveel calorieën je verbrand hebt
  - Laat zien hoe actief je overdag bent geweest en geeft praktische tips om je activiteitsdoel voor die dag te behalen.
  - Bekijk je slaappatroon in de Polar Flow webservice en app en leer meer over je slaappatroon
  - Hij helpt je om meer te bewegen door te trillen als je langer dan 55 minuten stil zit.
  - Toont op het display inkomende telefoongesprekken, berichten, meldingen en agenda afspraken en geeft tevens een trilsignaal. Ga naar updates.polar.com en bekijk of smartphone notifications beschikbaar zijn voor jouw smartphone.
  - Houd contact met je trainer via Polar Flow for Coach en je trainingsmaatjes via je trainingsfeed in de Polar Flow App of Webservice.
  - Koppel je A 360 met MyFitnessPal via Polar Flow app
  - Fitness Test vertelt je hoe je conditie zich ontwikkelt (via optionele H7 hartslagsensor)
  - Sportprofielen kunnen aangemaakt worden in de Flow webservice
  - Gratis Polar Flow app en webservice voor het bekijken en analyseren van je dagelijkse beweging, slaappatroon en je trainingssessies.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand