Sony PlayStation 4 Slim 1TB + 2 DualShock 4 controllers v2, Zwart
 • uitverkocht

  PlayStation 4Sony PlayStation 4 Slim 1TB + 2 DualShock 4 controllers v2

  348.95
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Sony PlayStation 4 Slim 1TB + 2 DualShock 4 controllers v2

  Het wordt steeds spannender nu je tegelijk met zijn tweeën kunt spelen, deze bundel bevat namelijk 2 DualShock 4 controllers v2.

  Sony PS4 Slim 1TB
  De architectuur van de nieuwe PlayStation 4 Slim is compleet vernieuwd. De console heeft 30% minder volume vergeleken met vorige modellen. Daarnaast weegt de PlayStation 4 Slim 25% minder dan de eerste consoles (CUH-1000 serie) en 16% minder dan de huidige consoles (CUH-1200 serie). Het nieuwe PlayStation 4 Slim systeem verbruikt ook tussen de 28% en 34% minder stroom dan de vorige modellen.

  De uitstraling van de PlayStation 4 Slim is gelijk aan de vorige modellen, waar de voor- en achterkant nu iets schuiner ogen. De hoeken zijn afgerond waardoor de console een vernieuwende uitstraling heeft, die aanspreekt tot een breder publiek.

  De PlayStation 4 Slim ondersteunt HDR imaging technology die helderheid en een breed kleurenpalet creëert. Gebruikers met een HDR-compatible TV hebben de mogelijkheid om te genieten van meer realistische en levendige beelden.

  2x Sony PlayStation 4 controllers v2
  De Sony PlayStation 4 DualShock 4 controllers v2 heeft alle functionaliteiten die je van DualShock 4 al kent, maar met wat nieuwe upgrades.
  Nieuw is de speaker in het midden. Door deze speaker wordt er een extra dimensie gegeven aan het geluid tijdens het gamen. Daarnaast bevat de controller ook een touchscreen waarmee de Start en Select knop overbodig worden. Bovendien zijn de controllers uitgerust met een 'Move' sensor en een D-pad. Waarmee het mogelijk is om te bekijken welke games vrienden spelen. Ook is het mogelijk om een headset aan te sluiten op de Playstation 4 controller.

  Ga voor de Sony PlayStation 4 DualShock 4 controller v2 en ontdek alle nieuwe aanpassingen.

  Specificaties PS4 1 Slim TB:
  - Zwart
  - CUH-2000 serie
  - Single-chip custom processor
  - Geheugen: 8GB
  - Opslagruimte: 1TB
  - Afmetingen: ca 265 x 39 x 288 mm (bxhxl)
  - Gewicht: ca 2,1 kg
  - BD/DVD drive: BD x 6, DVD x 8
  - Input/output: 2 x Super-Speed USB port, 1x AUX port
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer van Sony

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.