Sony PlayStation 4 DualShock 4 controller v2 wit, Wit
 • uitverkocht

  PlayStation 4Sony PlayStation 4 DualShock 4 controller v2 wit

  59.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Sony PlayStation 4 DualShock 4 controller v2 wit

  De DualShock 4 controller v2 ligt fijner in de hand en heeft uiteraard weer een aantal extra belangrijke nieuwe specs. De wijzigingen, welke de Dual Shock controller heeft ondergaan, maken de nieuwe controller net weer even wat beter dan de 'oude' DualShock controller van de PS4, welke overingens niet veel onder doet aan het nieuwe model.

  Opvallend (nieuwe) kenmerken
  Het eerste wat op valt is dat de basisfuncties van de Playstation 4 controller hetzelfde zijn: 4 knoppen aan de rechterzijde, twee joysticks aan de voorzijde (die echter wel een wat andere structuur hebben), en links een D-Pad (wat ook een iets ander uiterlijk heeft gekregen). Het bevat ook weer een R1, R2 en L1, L2 knop, al zijn de R2 en L2 knop van uiterlijk ook iets veranderd. Nieuw is de speaker in het midden. Door deze speaker wordt er een extra dimensie gegeven aan het geluid tijdens het gamen. Zo zullen de meeste geluiden via de aangesloten televisie te horen zijn, maar zullen meer kleine, intieme geluiden uit de controller kunnen komen. Daarnaast is het goed te zien dat de controller ook een touchscreen bevat, boven de twee joysticks. Hiermee worden de Start en Select knop overbodig. Wel is er zoals je ziet een 'options' knop te vinden op de Playstation 4 controller.
  Bovendien is de PS4 controller ook uitgerust is met de 'Move' sensor. 'Move' achtige functies kunnen hiermee vervuld worden. Een andere opvallende toevoeging is de knop rechtsboven het D-pad. Dit is de 'share' knop die volgens de geruchten ook al op de controller zou komen. Met deze knop kan de gamer bekijken welke games vrienden spelen, maar ook hun eigen spelbelevingen bewerken, opslaan en naar vrienden versturen. Het zou zelfs mogelijk zijn om live beelden te verzenden terwijl je aan het gamen bent, terwijl andere gebruikers en vrienden via bijvoorbeeld Facebook daar live commentaar op kunnen geven. Ook is het mogelijk om een headset aan te sluiten op de Playstation 4 controller.

  Al met al is de Dual Shock 4 een veelbelovende Playstation 4 controller, met enkele extra specs en functies om met de huidige tijd en social media mee te gaan.

  Specificaties
  - Omvang: +/- 162mm x 52mm x 98mm (bxhxd)
  - Gewicht: +/- 210 gram
  - Touchpad: Capacitive type (vergelijkbaar met de touchscreen van Apple), 2 point touchpad, klikmechanisme
  - Knoppen: Playstation-knop, Share-knop, Optiones-knop, Actieknoppen (Driehoek, vierkant, kruis, cirkel), D-Pad, R1/R2/R3/L1/L2/
  L3, Touchpad vervanger home en select)
  - Bewegingssensor: Op zes punten volgend systeem (3 punten gyroscopp en 3 punten accelerometer)
  - Uitgangen: USB (Micro B) Extentieport, Stereo headset
  - Draadloze communicatie: Bluetooth Ver 2.1 + EDR.
  - Batterij: Capaciteit van 1000 mAh. Ingebouwde en oplaadbare Lithium-ion batterij.
  - Overige specificaties: Light bar, ingebouwde mono-speaker en trilfunctie.
  lees meer

  Specificaties