Nacon PlayStation 4 official wired compact LED controller groen, Groen, Transparent

  PlayStation 4Nacon PlayStation 4 official wired compact LED controller groen

  39.31
  vandaag besteld, maandag in huis

  Nacon PlayStation 4 official wired compact LED controller groen

  Wil je lekker kunnen gamen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een lege batterij? Dan is deze officieel gelicenseerde Illuminated Wired Compact Controller van Nacon voor je PlayStation 4 een prima keuze! Je sluit de bedrade controller in een mum van tijd op je PS4 aan en voor je het weet zit je helemaal midden in je game.

  De controller is niet alleen goedkoper dan andere officieel gelicenseerde controllers voor de PlayStation 4, maar ook nog eens compacter. Zo ligt de controller door zijn ergonomische vorm lekker in de hand tijdens het gamen en zorgen de verschillende functionaliteiten voor optimaal gameplezier. Ook voor jongere gamers is de Illuminated Wired Compact Controller van Nacon een ideale controller om het gamen onder de knie te krijgen.

  Compacte en aantrekkelijk geprijsde PS4 controller
  De Illuminated Wired Compact Controller van Nacon is misschien kleiner van formaat, maar z’n functionaliteiten zijn dat zeker niet! De controller heeft een touchpad, een 3,5mm stereo-headsetaansluiting en trilmotoren, waardoor je optimaal in je game zit. Het snoer van maar liefst 3 meter zorgt ervoor dat je tijdens het gamen alle vrijheid hebt die je je maar wensen kan. Deze compacte PS4 controller van Nacon ziet er bovendien supervet uit! De transparante behuizing wordt verlicht door groene LED-lampjes. En dat geeft deze Nacon controller een wel heel flitsend uiterlijk.

  Illuminated Wired Compact Controller met vertrouwde knoppen
  De Illuminated Wired Compact Controller voor de PS4 van Nacon beschikt over alle knoppen die je als gamer zo gewend bent op je PlayStation 4. De analoge sticks, Share-, Options- en PS-knoppen: ze zijn allemaal aanwezig op deze stoere PlayStation 4 controller van Nacon.

  Kies je liever voor een PS4 controller met een draadje in plaats van een draadloos exemplaar en wil je niet te veel betalen voor jouw exemplaar? Dan is deze groene, officieel gelicenseerde Illuminated Wired Compact Controller van Nacon met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding precies wat jij zoekt.
  lees meer

  Specificaties