overzicht
Playmobil Topagents Dr. Drone's commandocentrum 9250
 • -17%

  PlaymobilTopagents Dr. Drone's commandocentrum 9250

  69.9557.95je bespaart 12.-
  1 review
  vandaag besteld, morgen in huis

  Playmobil Topagents Dr. Drone's commandocentrum 9250

  De Playmobil Top Agents zijn weer bezig met een zeer geheime missie. De schurk Dr. Drone heeft in zijn zeer geavanceerde commandocentrum een nieuw gemeen plan bedacht en de Top Agents moeten er alles aan doen om hem te stoppen. Hij is bijna zover dat hij de beide drones die kunnen schieten kan programmeren. Deze zullen snel opstijgen vanaf hun landingsplatforms. Maar waar gaan ze naartoe? De Top Agents zijn op hun hoede.
  Helemaal geweldig: het commandocentrum kan dichtgeklapt worden en ziet eruit als de helm van de schurk Dr. Drone.

  Specificaties:
   - Beide drones kunnen schieten. Bovendien zijn ze voorzien van vrij draaibare rotorbladen en vrij beweegbare grijparmen met verwisselbare werktuigen (zaagblad en grijptang).
  - De PLAYMOBIL-figuren kunnen met hun voeten aan de drones geklemd worden.
  De drones landen en starten op de beide meegeleverde landingsplatforms.
  - Het gebouw van het commandocentrum ziet er dichtgeklapt uit als een helm (geheel in de stijl van de slechterik Dr. Drone); opengeklapt verrijst er een commandocentrum met grote beeldschermen en draaibaar platform.
  - Aan een van de beide zwenkbare armen in het commandocentrum kan een bewakingssensor of de “assistent” van Dr. Drone, D-1, (apart verkrijgbaar als artikel 9254) worden bevestigd.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(review)
  Meest recent

  Spannnde speelset

  Leuke speelset met veel accessoires zoals we van Playmobil,gewend zijn. Helaas sloot het commandocentrum niet, maar na 1 telefoontje kregen we de volgende dag al een nieuwe set. Super!

  toegevoegd aan winkelmand