Playmobil Porsche 911 Carrera S 3911
 • -20%

  Playmobil Porsche911 Carrera S 3911

  49.9539.95je bespaart 10.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Playmobil Porsche 911 Carrera S 3911

  Race iedereen voorbij met de mooie Playmobil Porsche 911 Carrera S. De Carrera GT3 Cup is een vast onderdeel van de Formule 1. Deze Porsche heeft een afneembaar dak, zodat Playmobil figuren geplaatst kunnen worden. Deze stoere race wagen heeft ook een verlichtingsmodule (exclusief 3 x 1,5V-microbatterijen). Het voor- en achterlicht gaat hierdoor branden. Als je de motor wilt bewonderen, kun je de achterklep openen. De wieldoppen kunnen worden verwijderd met speciaal gereedschap om de wagen te tunen.

   - Behoort toe aan het Playmobil thema Porsche
  - Type 3911

  Thema Porsche
  Show met de mooiste en duurste auto's in het Playmobil thema Porsche. Maak een ritje in de stoere sportwagens en maak indruk op je vrienden. Typerend voor dit thema zijn de snelste en mooiste Porsche auto's. Dit is het ideale geschenk voor de autofanaten. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

  Playmobil
  Speelgoed wat kinderen inspireert hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van Playmobil is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking