overzicht
Playmobil History pyramide van de farao 
 5386
 • -20%

  PlaymobilHistory pyramide van de farao 5386

  76.9560.95je bespaart 16.-
  1 review
  vandaag besteld, morgen in huis

  Playmobil History pyramide van de farao 5386

  Probeer de weg te vinden naar de waardevolle schatten in de piramide van de farao. Maar let op voor het gevaar achter elke hoek...met spannende raadsels, gevaarlijke vallen en waardevolle schatten. Maar opgelet voor de skeletten en de mummy!

  - Behoort toe aan het Playmobil thema History
  - Type 5386

  Thema History
  Vermaak je met de oudheden en leer meer over de geschiedenis van de farao of de Romeinen. Met Playmobil History kan je kind heerlijk naspelen hoe het er in het verleden aan toe ging. Hierbij kunt uw kind zijn of haar fantasie de vrije loop laten. Dit is het ideale geschenk voor de liefhebbers van de geschiedenis. Voor kinderen vanaf 6 jaar.

  Playmobil
  Speelgoed wat kinderen inspireert hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van Playmobil is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
  In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(review)
  Meest recent

  Magisch speelgoed

  Zoals altijd bij Playmobil geeft het oog voor detail van fabrikant Geobra ook bij dit Egyptische item weer een prachtig resultaat. Gemaakt in Duitsland, zijn de onderdeeltjes naar antiek voorbeeld in aantrekkelijke kleuren weergegeven en mooi glad afgewerkt. Het spelen hiermee is bijzonder leuk en leerzaam, de magie straalt ervan af. De aanvullingsdoosjes zijn prima cadeautjes voor tussendoor en maken alles nog aantrekkelijker. Een aanrader. En net zoals bij Lego: niet alleen voor kinderen...!

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand