overzicht
Playmobil Family Fun pinguïnverblijf 9062
 • Uitverkocht

  PlaymobilFamily Fun pinguïnverblijf 9062

  17.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle speelgoed

  Playmobil Family Fun pinguïnverblijf 9062

  Verzorg je eigen pinguïns in het Playmobil Family Fun pinguïnverblijf. Geef de pinguïns eens een lekker visje of maak het verblijf schoon. Het verblijf kan met water gevuld worden. Zo kunnen de pinguïns een duik maken van de glijbaan.

  - Behoort toe aan het Playmobil thema Family Fun
  - Type 9062

  Thema Family Fun
  Beleef de grootste plezier met je familie! Ga op vakantie en beleef de leukste uitjes met het Thema Family Fun van Playmobil. Gezelligheid en familie-uitjes zijn typerend voor het Thema. Herbeleef een dagje uit met je familie! Kinderen kunnen zich amuseren met deze serie door het naspelen van onvergetelijke familie uitjes. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

  Playmobil
  Speelgoed wat kinderen inspireert hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van Playmobil is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand