Playmobil Family Fun pelikaanfamilie 9070
 • Uitverkocht

  Playmobil Family Funpelikaanfamilie 9070

  7.957.15je bespaart 0.80

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Playmobil Family Fun pelikaanfamilie 9070

  Maak je zeeaquarium compleet met de Playmobil Family Fun pelikaanfamilie. De vissen kunnen in de snavels van de grote en de kleine pelikanen worden geklemd. Het pelikaankuiken kan net als de volwassen dieren naar voren en naar achteren buigen.

  - Behoort toe aan het Playmobil thema Family Fun
  - Type 9070

  Thema Family Fun
  Beleef de grootste plezier met je familie! Ga op vakantie en beleef de leukste uitjes met het Thema Family Fun van Playmobil. Gezelligheid en familie-uitjes zijn typerend voor het Thema. Herbeleef een dagje uit met je familie! Kinderen kunnen zich amuseren met deze serie door het naspelen van onvergetelijke familie uitjes. Voor kinderen vanaf 4 jaar.  Playmobil
  Speelgoed wat kinderen inspireert hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van Playmobil is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking