playmobil
Playmobil Fairies magische feeënboot 9133
 • Uitverkocht

  PlaymobilFairies magische feeënboot 9133

  34.9524.95je bespaart 10.-
  1 review
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle playmobil

  Playmobil Fairies magische feeënboot 9133

  Playmobil magische feeënboot kan echt drijven. Je kunt varen met de zwemmende dolfijn. Voor een goed houvast van de figuren bevinden zich op het dek in totaal zes voetklemmen. In het donker lichten de bloemenlantaarns op (glow in the dark). De bijgeleverde sierradhanger met een grote hartvormige strassteen kun je dragen aan een ketting of armband.

  - Behoort toe aan het Playmobil thema Fairies
  - Type 9133

  Thema Fairies
  Met het thema Fairies kunnen kids hun fantasie helemaal de vrije loop laten. Immers deze feeën kunnen toveren, praten met dieren en maken magische avonturen mee. Samen met eenhoorns en andere toverdieren bevinden de Playmobil feeën zich in een magische wereld waar je kind zich helemaal kan verliezen in het verzinnen van prachtige toververhalen. De hoofdset ‘Het magisch feeënland’ wordt door een juwelenfontein verlicht dat steeds andere kleuren aanneemt. Naast deze set zijn er ook enkele kleinere speelsets om het feeënland uit te breiden, waaronder een drijvend feeënschip (art.nr. 9133), magische feeëntuin (art.nr. 9132), en drakenhoeder (art.nr. 9134). Voor kinderen vanaf 4 jaar.

  Playmobil
  Speelgoed wat kinderen inspireert hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van Playmobil is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(review)
  Meest recent

  Top!

  Heel goed, snelle levering ! Er word volop mee gespeeld en nog leuker dan verwachten!

  toegevoegd aan winkelmand