Playmobil Country paardrijclub
 • uitverkocht

  Playmobil Countrypaardrijclub

  79.9589.95je bespaart 10.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Playmobil Country paardrijclub

  Op deze manege valt veel te doen. De stallen moeten worden schoongemaakt en de paarden moeten verzorgd worden. Maar de echte paardenfans vinden dat juist leuk. Eerst mogen de paarden uit de boxen naar de ruime weide. Vol energie huppelen ze rond. Na het schoonmaken van de paardenboxen gaat de amazone naar de grote zadelkamer en zoekt daar het juiste zadel en de juiste accessoires uit voor de rit die ze gaat maken. Het weer is perfect voor een langere tocht! Een droom voor alle paardenliefhebsters.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
  In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden de 3 jaar.

  Specificaties:
  - De deuren van de ingang kunnen naar buiten worden geopend.
  - In het centrale deel van het gebouw bevinden zich aan weerszijden planken, haken en zadelstangen om de halsters, teugels, zadels en andere gebruiksvoorwerpen op te bergen.
  - Een ladder leidt naar de hooizolder.
  - De twee verschillende stalboxen zijn elk voorzien van een drinkbak, een ruif en bijpassend stro.
  - Een in twee gedeelde en onder afsluitbare deur leidt vanuit de stal naar buiten naar de aangrenzende paddock.
  - De deuren van de stal kunnen enkel naar buiten geopend worden en de deur om naar buiten te gaan kan in beide richtingen geopend worden.
  - Via het meegeleverde etiket kan het kind zelf beslissen of het voor de vooraf bepaalde paardennaam kiest of voor een blanco etiket waar het zelf een naam opschrijft. Dit etiket kan dan op de deuren van de stal en de buitendeur van de paardenbox geplakt worden.
  - Voor de paarden staan verschillende halsters (in totaal 6), teugels (in totaal 3) en zadels (in totaal 3) ter beschikking.
  - Aan drie van de meegeleverde halsters kunnen toernooilintjes (in totaal 2) of sierlintjes (in totaal 4) bevestigd worden.
  - Meegeleverde paardenrassen: Tinker en Trakehner (met veulen).
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer