overzicht
Playmobil Country konijnenhok met buitenren 6140
 • Uitverkocht

  PlaymobilCountry konijnenhok met buitenren 6140

  12.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle speelgoed

  Playmobil Country konijnenhok met buitenren 6140

  Het Playmobil Konijnenhok met buitenren 6140 (bestaande uit 32 onderdelen) is ideaal voor de echte konijnenliefhebber. Het Playmobil speelfiguur speelt met zijn konijnen in het hok.

  Het konijnenhok met buitenren is een uitbreidingsset op de Playmobil grote boerderij. Dit natuurgetrouwe en sympathieke speelgoed staat garant voor urenlang afwisselend speelplezier en is daarmee een fantastisch geschenk voor alle kinderen.

  - Behoort toe aan het Playmobil thema Country
  - Type 6140

  Thema Country
  Het is zwaar werken op het land, maar er is ook genoeg ruimte om te spelen. Verzorg dieren en ontdek het buitenleven. Met deze set kunnen kinderen het platteland verkennen. Dieren en landbouw zijn typerende thema’s voor het Playmobil Country thema. Dit thema geeft kinderen een plezierige beleving van het buitenleven. Daarom is deze serie het ideale geschenk voor de buitenspelers. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

  Playmobil
  Speelgoed wat kinderen inspireert hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van Playmobil is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand