overzicht
Playmobil City Life ziekenwagen 6685

  PlaymobilCity Life ziekenwagen 6685

  49.95
  2 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Playmobil City Life ziekenwagen 6685

  Met zwaaiende lichten en loeiende sirene brengt de ambulance het slachtoffer zo snel mogelijk naar het kinderziekenhuis. Het slachtoffer ligt op de brancard en kan ondertussen worden verzorgd met de nooduitrusting.

  - Behoort toe aan het Playmobil thema City Life
  - Type 6685

  Thema City Life
  Ontdek het leven in de stad. Er is altijd veel leuks te doen in de stad, zoals shoppen en uiteten. Kinderen kunnen met deze serie alvast de stad verkennen. Gezellige en leuke gebeurtenissen zijn typerend voor het Playmobil City Life thema. Kinderen kunnen zich amuseren met verschillende aangelegenheden van het leven. Dit is het ideale geschenk voor de stadverkenners. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

  Playmobil
  Speelgoed wat kinderen inspireert hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van Playmobil is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.


                                                                                                                                                                                                                                   Playmobil inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van Playmobil is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(2 reviews)
  Meest recent

  speelgoed

  zeer goed de service is toppie leuk kado voor de kids

  Mooie auto

  Mooie auto. Valt goed in de smaak bij zowel zoon als dochter. Heel compleet, een aanrader.

  toegevoegd aan winkelmand