Playmobil City Life traumahelikopter 6686

  Playmobil City Lifetraumahelikopter 6686

  34.95
  nog 9 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Playmobil City Life traumahelikopter 6686

  Red het slachttoffer uit moeilijke situaties. De traumahelikopter is overal snel ter plaatse, dus er is veel kans dat het slachtoffer het overleeft. Transporteer het slachtoffer met de reddingsbrancard.

  - Behoort toe aan het Playmobil thema City Life
  - Type 6686

  Thema City Life
  Ontdek het leven in de stad. Er is altijd veel leuks te doen in de stad, zoals shoppen en uiteten. Kinderen kunnen met deze serie alvast de stad verkennen. Gezellige en leuke gebeurtenissen zijn typerend voor het Playmobil City Life thema. Kinderen kunnen zich amuseren met verschillende aangelegenheden van het leven. Dit is het ideale geschenk voor de stadverkenners. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

  Playmobil
  Speelgoed wat kinderen inspireert hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van Playmobil is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking