Playmobil City Life Mijn huis 70014
 • -21%

  Playmobil City LifeMijn huis 70014

  63.9549.95je bespaart 14.-
  nog 9 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Playmobil City Life Mijn huis 70014

  Welkom bij Playmobil Mijn huis. Dit herenhuis is niet alleen modern, maar ook zeer comfortabel. Op de benedenverdieping is er een ruime ontbijtkeuken. Een grote eettafel met stoelen die geschikt is voor heerlijke familiale maaltijden. In de kleine TV-hoek zitten vader en kind op hun gemak. De slaapkamer van de ouders en de badkamer bevinden zich op de eerste verdieping. Hier kunnen de ouders zich afzonderen en heeft de huisvrouw een kledingkast voor al haar modieuze kleding en accessoires. Bovenaan in het huis bevindt zich de speelkamer voor de kinderen. Met bureau, bed en ladenkast is er alles wat je nodig hebt om je te vermaken. Dit herenhuis laat geen enkele wens onbeantwoordt. De speelset bestaat uit een huis met twee verdiepingen met meubels, drie Playmobil figuren, een kat en tal van andere accessoires. Mijn huis kan worden gecombineerd met het de speelsets 70015 Mijn koffiehuis, 70016 Mijn bloemenwinken en 70017 Mijn modehuis.
  lees meer

  Specificaties