overzicht
Playmobil City Life kinderziekenhuis 6657

  PlaymobilCity Life kinderziekenhuis 6657

  84.95
  5 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Playmobil City Life kinderziekenhuis 6657

  Het Playmobil City Life kinderziekenhuis is compleet ingericht en heeft 2 verdiepingen. De lift is groot genoeg om een ziekenhuisbed in te passen. De dubbele inkomdeur is zowel voorzien van een buitentrap als een oprit voor rolstoelen en kinderwagens. De operatiezaal is uitgerust met een verstelbare behandelingstafel, een zwenkbare operatielamp en veel apparatuur zoals een defibrillator en een beademingstoestel. Er zijn twee verschillende beademingsmaskers beschikbaar: het witte masker met transparante buis is voor volwassen figuren en het groene masker met groene buis is voor kinderen. Het infuus kan je bevestigen aan de arm van een Playmobil figuur.   

  - Behoort toe aan het Playmobil thema City Life
  - Type 6657

  Thema City Life
  Ontdek het leven in de stad. Er is altijd veel leuks te doen in de stad, zoals shoppen en uiteten. Kinderen kunnen met deze serie alvast de stad verkennen. Gezellige en leuke gebeurtenissen zijn typerend voor het Playmobil City Life thema. Kinderen kunnen zich amuseren met verschillende aangelegenheden van het leven. Dit is het ideale geschenk voor de stadverkenners. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

  Playmobil
  Speelgoed wat kinderen inspireert hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van Playmobil is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.8(5 reviews)
  Meest recent

  Prachtig speelgoed

  Wauw de levering was sneller dan de info over de levering. Tevens wat een mooi spul. Super tevreden meisje thuis.

  1 persoon vond dit nuttig

  uren speelplezier

  sinds het ziekenhuis opgebouwd is wordt er elke dag wel mee gespeeld. Kinderen kunnen hun fantasie er goed in kwijt. Een aanrader.

  1 persoon vond dit nuttig

  fantastische thema doos!

  Een heel complete en mooie set. Met flinke korting gekocht. Daardoor uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

  1 persoon vond dit nuttig

  Playmobil blijft tijdloos

  Bezorging was volgens planning. En de pris zeer gunstig. Na uitpakken en in elkaar zetten werd er meteen langdurig mee gespeeld. Heel blij mee

  1 persoon vond dit nuttig

  Uitgebreid en gedetailleerd ziekenhuis

  Voor de verjaardag van onze dochter kochten wij onlangs dit kinderziekenhuis. Het ziekenhuis bestaat uit twee verdiepingen. Op de onderste verdieping is ruimte voor een balie en een operatiekamer met allerlei apparatuur (beademing, defibrillator, lampen etc.). Op de bovenste verdieping bevinden zich een ziekenhuiskamer, toiletruimte en een babykamer met wiegje en commode. Bij het ziekenhuis worden enkele poppetjes geleverd, zowel ziekenhuispersoneel als kinderen en een baby. Daarnaast krijg je er een hele rits accessoires bij, van operatiegerei tot speelgoed tot babyflesjes tot een laptop en telefoon. Aan alles lijkt gedacht! Een leuk detail is de echt werkende lift, waarmee bedden en poppetjes naar boven kunnen worden vervoerd. Als extra hebben we ook enkele kleine uitbreidingssets aangeschaft (röntgenkamer en tandarts). Helaas is er niet heel veel ruimte om deze ook in het ziekenhuis kwijt te kunnen en is de uitbreidingsverdieping (die op de handleiding afgebeeld staat) niet verkrijgbaar. Hopelijk komt deze in de toekomst nog.

  3 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand