Playmobil City Life babywinkel 9079

  Playmobil City Lifebabywinkel 9079

  37.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Playmobil City Life babywinkel 9079

  De vakwinkel heeft een grote keuze aan babyartikelen en speelgoed  van kinderwagen tot rammelaar. Behalve een stoep biedt ook een helling toegang tot de winkel, die geschikt is voor kinderwagens en rolstoelen.

  - Behoort toe aan het Playmobil thema City Life
  - Typenummer 9079

  Thema City Life
  Ontdek het leven in de stad. Er is altijd veel leuks te doen in de stad, zoals shoppen en uiteten. Kinderen kunnen met deze serie alvast de stad verkennen. Gezellige en leuke gebeurtenissen zijn typerend voor het Playmobil City Life thema. Kinderen kunnen zich amuseren met verschillende aangelegenheden van het leven. Dit is het ideale geschenk voor de stadverkenners. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

  Playmobil
  Speelgoed wat kinderen inspireert hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van Playmobil is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
  In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking