Playmobil City Action politiebureau met gevangenis
 • -22%

  Playmobil City Actionpolitiebureau met gevangenis

  69.9589.95je bespaart 20.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Playmobil City Action politiebureau met gevangenis

  Open de poort van het politiebureau met gevangenis van Playmobil. We hebben een nieuwe boef kunnen grijpen. Met de boef in de boeien lopen de agenten de poort binnen. De boef wordt ondervraagd over zijn misdaad. Vervolgens nemen ze vingerafdrukken en enkele foto's in voor-en zijaanzicht. Ze besluiten hem een week gevangen te houden. Een politieagent brengt de geboeide boef naar zijn cel. Een dag later gaat het alarm af: de boef is ontsnapt. De politieagenten nemen razendsnel hun geweren uit de beveiligde kast en gaan achter de boef aan. Zullen ze hem kunnen grijpen? Met landingsbasis voor de helikopter (art. 644625). Er is een breekbare muur, zodat de gevangene kan ontsnappen.
   
  - Behoort toe aan het Playmobil thema City Action
  - Type 6919

  Thema City Action
  Het is druk in de stad! Overal wordt gewerkt en is er actie te beleven. Reddingswerkers, handel, en vervoersmiddelen zijn typerend voor het Playmobil City Action thema. Met de City Action serie wennen kinderen alvast aan alle gebeurtenissen binnen een stad. Kinderen kunnen zich amuseren met verschillende beroepen die nodig zijn om een stad draaiende te houden. Dit is het ideale geschenk voor de wereldverkenners. Voor kinderen vanaf 4 jaar.  Playmobil
  Speelgoed wat kinderen inspireert hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van Playmobil is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  MerkPlaymobil
  MerklijnPlaymobil City Action
  Fabriekstype6919
  EAN4008789069191
  artikelnummer64-46-19

  Inhoud verpakking

  - 2 Gevangeniscellen
  - Registratieruimte voor vingerafdrukken en foto's
  - Uitkijkpost
  - Kast met wapens
  - Accessoires
  - Gevange
  - 2 politieagenten
  - Afmetingen: Ca. 63 x 45 x 26 (zonder antenne) cm

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.