overzicht
Playmobil City Action brandweer terreinwagen met waterkanon 9466
 • Sale
 • -13%

  PlaymobilCity Action brandweer terreinwagen met waterkanon 9466

  37.9532.95je bespaart 5.-
  1 review
  vandaag besteld, morgen in huis

  Playmobil City Action brandweer terreinwagen met waterkanon 9466

  - Behoort toe aan het Playmobil thema City Action
  - Type 9466

  Thema City Action
  Het is druk in de stad! Overal wordt gewerkt en is er actie te beleven. Reddingswerkers, handel, en vervoersmiddelen zijn typerend voor het Playmobil City Action thema. Met de City Action serie wennen kinderen alvast aan alle gebeurtenissen binnen een stad. Kinderen kunnen zich amuseren met verschillende beroepen die nodig zijn om een stad draaiende te houden. Dit is het ideale geschenk voor de wereldverkenners. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

  Playmobil
  Speelgoed wat kinderen inspireert hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van Playmobil is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  In verband met kleine onderdelen wordt dit product sterk afgeraden voor kinderen beneden 3 jaar.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3(review)
  Meest recent

  Leuke brandweerauto. Kwaliteit valt tegen.

  Erg leuke brandweerauto, maar een matige kwaliteit. Onze zoon van drie jaar mistte wel meteen deuren om de poppetjes erin te kunnen zetten. Het dakje kan erop en eraf, dus ik neem aan dat dit de bedoelde manier is om ze erin en eruit te halen. Dit gaat echter zo gemakkelijk dat het dakje er tijdens het spelen zo al vanaf valt. Ook de klemmetjes waar je onder andere de bezem in kunt klemmen valt er zo af tijdens het spelen. Ook zitten er geen ramen in de auto. Ik had meer verwacht qua kwaliteit. Voor mijn zoon maakt het niks uit.

  toegevoegd aan winkelmand