PLAYGRO klik en draai rammelaar
 • uitverkocht

  PLAYGRO klik en draai rammelaar

  9.99
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  PLAYGRO klik en draai rammelaar

  Buig me, draai me, schud me en rammel me! De felle kleuren en verschillende draaiende bochten van deze Klik en draai rammelaar zullen jouw baby zeker vermaken. Als de rammelaar wordt gedraaid, is er een klik-klak geluid te horen terwijl de kleurrijke ratelende kralen een rinkelend geluid maken wanneer er wordt geschud. De verschillende oppervlaktes zullen de tastzin ontwikkelen en kalmeren pijnlijk tandvlees wanneer baby erop bijt.
  lees meer

  Specificaties

  MerkPLAYGRO
  Duurzamer
  EAN9321104831927
  artikelnummer16456247

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.