Pjur Analyse Me anaal spray - 20 ml, Grijs
 • beautydeal

  PjurAnalyse Me anaal spray - 20 ml

  15.9919.99je bespaart 4.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Beautydeals

  Beautydeals

  Profiteer van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijzen. Deze prijzen zijn geldig t/m 19 april 2021.

  Pjur Analyse Me anaal spray - 20 ml

  Pjur Analyse Me anaal spray - 20 ml maakt de huid en het weefsel meer elastisch. Het neutraliseert overgevoeligheid van het anale gebied en zorgt voor zorgeloos, ultragevoelig plezier. Pjur® Analyse Me! spray is de perfecte keuze voor iedereen die iets nieuws wil proberen. Condoomveilig en de spray is vrij van lidocaïne en benzocaïne waardoor er geen verdovend effect wordt gegeven.

  Kenmerken
  - Vrouwvriendelijk
  - Voor iedereen bestemd
  - Hoog kwalitatief materiaal

  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking