overzicht
PJ Masks peuterbed (70x140 cm), Blaw
 • Uitverkocht

  PJ Maskspeuterbed (70x140 cm)

  198.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Kinderbedden

  PJ Masks peuterbed (70x140 cm)

  Droom over je favoriete pyjamahelden in dit PJ Masks peuterbed. Voor de echte fans is dit bed met Catboy, Owlette en Gekko onmisbaar in de kinderkamer! Het bed is gemaakt van MDF platen en de afbeeldingen zijn gezeefdrukt. Extra praktisch zijn de opberglades onder het bed. Deze geven je de mogelijkheid om speelgoed, beddenlinnen of andere spullen in op te bergen. Let op: het bed komt inclusief lattenbodem, maar zonder matras. Een matras kun je geheel naar wens uitkiezen. 

  Afmetingen
  - Ligmaat: 70x140 cm
  - Afmetingen bed (hxbxl): 63x77x143 cm

  Veiligheid
  De zijkanten van dit bed zijn extra hoog, zodat je dochtertje niet zomaar uit het bed kan vallen tijdens het slapen. In deze koets slaap je dus niet alleen lekker, ook nog eens veilig!

  Het onderhoud
  Je wilt natuurlijk dat je nieuwe bed zolang mogelijk mee gaat. Zet het bed daarom altijd volgens de instructies in elkaar zodat deze stevig staat. Om het bed fris en stofvrij te houden is het geen probleem om af en toe het bed af te nemen met een vochtige doek.

  Levering
  Uiteraard brengen wij het peuterbed PJ Masks peuterbed naar de kamer waar jij hem graag wil hebben staan voor je kind. Het enige dat jij zelf nog hoeft te doen, is het bed in elkaar zetten! Dit is eenvoudig en om het nog makkelijker te maken, leveren wij je er een duidelijke handleiding bij. Deze is ook terug te vinden op de site.

  Drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat en garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  toegevoegd aan winkelmand