philosophy peel kit - 120 ml

  philosophypeel kit - 120 ml

  77.10

  philosophy peel kit - 120 ml

  The microdelivery vitamin c/peptide resurfacing peel is een wekelijkse 3 minuten durende ‘make-over’ voor thuisgebruik, geïnspireerd op dermatologische behandelingen. Geeft de huid een mooie uitstraling en vernieuwt en versterkt met peptide en vitamine c. Fijne lijntjes vervagen en de huid voelt zacht en glad. Eén keer per week gebruiken, bij voorkeur ‘s avonds.

  Heb je een normale huid? Breng de scrub (ca 1 theelepel) aan op een schone, droge huid en masseer gedurende 60 seconden zacht in de huid. Breng de lotion aan over de scrub (ca 1 theelepel). Er verschijnt een wit schuim. Laat 2-3 minuten intrekken (je kunt een warm gevoel ervaren), voor een extra exfoliërende werking kun je 2-3 minuten scrubben. Spoel daarna alles heel goed af.
  Heb je een gevoelige huid? Breng de scrub (ca 1 theelepel) op een schone, droge huid aan en masseer gedurende 60 seconden heel zacht in de huid. Gebruik niet teveel druk. Breng de lotion aan over de scrub. Er verschijnt een wit schuim. Laat dit 2-3 minuten inwerken en spoel daarna alles heel goed af zonder extra te scrubben.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud (ml)120
  GeslachtDames
  Merkphilosophy
  Type dispenserPotje
  EAN0604079169745
  artikelnummer16-337-358

  Reviews (9)

  algemene beoordeling
  (9 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.