Philips XC7043/01 SpeedPro Max 2-in-1 steelstofzuiger, Rood/zwart
 • -13%

  Philips XC7043/01 SpeedPro Max 2-in-1 steelstofzuiger

  390.-je bespaart 59.99
  449.99adviesprijs
  nog 5 op voorraad

  Philips XC7043/01 SpeedPro Max 2-in-1 steelstofzuiger

  Plus- en minpunten
  + Zonder onderbrekingen stofzuigen met een gebruiksduur tot 65 minuten.
  + Handige LED-verlichting maakt verborgen vuil zichtbaar.
  + Makkelijk schoonmaken op moeilijk bereikbare plekken omdat de stofkamer bovenaan zit.
  - Deze stofzuiger is relatief luidruchtig met 84 db.

  Deze Philips XC7043/01 draadloze steelstofzuiger over een stofopvangbak met een inhoud van 0,6 liter. Het digitale Smart LED-display geeft de snelheidsstand en accuduur aan. SpeedPro Max komt met een handige schuifknop, die niet continue ingedrukt hoeft te worden. Dit resulteert in extra comfort, wendbaarheid en gebruiksgemak tijdens het stofzuigen. De stofemmer zit aan de bovenkant, zodat je helemaal plat op de vloer kunt schoonmaken. Hierdoor kan je zonder problemen onder laag meubilair stofzuigen.  Het 180 graden mondstuk met LED-verlichting, zorgt ervoor dat stof en vuil eenvoudig wordt opgezogen, zelfs op moeilijk bereikbare plekken zoals dicht tegen de muur, onder meubilair en in hoekjes. Gebruik de geïntegreerde borstel op de steel voor het reinigen van nauwe kieren. 

  Tot 65 minuten gebruikstijd

  Dankzij de krachtige 25,2V Lithium-Ion batterij kan je tot 25 minuten in de normale stand, 21 minuten in de Turbo-stand en in de ECO stand tot 65 minuten schoonmaken, voordat je het apparaat moet opladen. Het batterijdisplay geeft de accuduur aan. SpeedPro komt met een handige magnetische oplader, die ook in het meegeleverde oplaadstation kan worden bevestigd. De batterij heeft een laadtijd van 5 uur.

  Geïntegreerde accessoires
  De verschillende accessoires zijn eenvoudig en met één klik te gebruiken. Klap de geïntegreerde borstel op de steel om en je kunt snel en eenvoudig verder schoonmaken op moeilijk te bereiken plekken, zoals nauwe kieren en het plafond. Door de steel te verwijderen, is SpeedPro eenvoudig te gebruiken als krachtige kruimelzuiger. Plaats het 180 graden mondstuk direct op het apparaat om van SpeedPro een extra grote en krachtige kruimelzuiger te maken.

  Powerblade-motor
  De PowerBlade-motor is ontwikkeld voor een hoge luchtstroom en zorgt voor een continue hoge zuigkracht. Stof en vuil worden zonder probleem opgezogen.

  Eenvoudig en hygiënisch legen
  De stofopvangbak is eenvoudig te verwijderen en hygiënisch, zonder stofwolken, te legen. De stofemmer kan met één hand worden geleegd, zodat je jouw hand vrij hebt om de stofopvangbak te openen. Het filtersysteem stuurt schone lucht terug naar de motor, waardoor er wordt gezorgd voor hoge luchtsnelheid en duurzame prestaties.
  lees meer

  Specificaties

  MerkPhilips
  FabriekstypeXC7043/01
  Snoerloos
  Vermogen (volt)25,2
  Bedrijfstijd (min)65
  Accuduur (uur)1
  Type accuLithium-Ion
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (222)

  algemene beoordeling
  (222 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.