Philips wekkerradio TAR3505/12, Zwart, grijs

  Philipswekkerradio TAR3505/12

  38.29

  Philips wekkerradio TAR3505/12

  Begin jouw dag met jouw favoriete zenders! Deze klokradio met DAB+ en FM biedt je de keuze uit honderden kraakvrije zenders. Wil je 's avonds luisteren? De sleeptimerfunctie zorgt ervoor dat de radio niet de hele nacht aan blijft staan.

  In een handomdraai kraakvrije radio-ontvangst
  Van non-stopmuziek tot het laatste nieuws, deze digitale radio zorgt voor een betere luisterervaring. De DAB+-tuner biedt kristalheldere ontvangst en je kunt tot 20 voorkeuzezenders instellen voor jouw favorieten. Op het display wordt de tijd duidelijk weergegeven.

  Val in slaap terwijl je naar de radio luistert
  Val heerlijk in slaap terwijl jouw favoriete zender op de achtergrond aan staat. Je kunt de sleeptimer van de klok zo instellen dat de radio maximaal 2 uur doorspeelt. Nadat de ingestelde tijd is verstreken, gaat de radio uit.

  Eén klok, twee wekkers
  Met de dubbele alarmfunctie kun je twee verschillende alarmen instellen. Met de Gentle Wake-functie wordt het alarmvolume geleidelijk verhoogd, zodat je rustig wakker kunt worden. Je kunt deze functie instellen voor de alarmtoon of de radio.

  Batterij als back-up voor als de stroom uitvalt
  Deze wekker synchroniseert de tijd automatisch en heeft ook een batterij als back-up. Als er een stroomstoring is, hoef je de klok niet te resetten en blijven jouw alarminstellingen bewaard.

  Rustig wakker worden
  De functie Gentle Wake activeert een geleidelijk luider wordend alarm om je rustig de dag te helpen beginnen. Je kunt de functie gebruiken met de alarmtoon of de radio.
  lees meer

  Specificaties

  Dual alarm
  USB-aansluiting
  AUX ingang
  Digitale radio (DAB+)
  Wifi
  Bluetooth
  Netstroom/accuLichtnet, batterijen
  bekijk alle specificaties
  Dual alarmGarantie

  Reviews (13)

  algemene beoordeling
  (13 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.