overzicht
Philips TriActice Z-mondstuk voor harde vloeren
 • Uitverkocht

  PhilipsTriActice Z-mondstuk voor harde vloeren

  29.95
  2 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Stofzuigeraccessoires

  Philips TriActice Z-mondstuk voor harde vloeren

  Dit Philips TriActice Z-mondstuk is geschikt voor harde vloeren en heeft een aansluitadapter voor een universele bevestiging. Het TriActice Z-mondstuk heeft Z-vormige luchtkanalen die ervoor zorgen dat het vuil, zowel grote als kleine deeltjes, naar binnen wordt geleid in plaats van dat het naar voren wordt geduwd. Je kunt zo in één beweging meer schoonmaken.

  Maakt schoon onder lage ruimten
  Het mondstuk heeft een plat ontwerp zodat je makkelijk onder meubels of in andere lage ruimten kunt schoonmaken.

  Doordat het mondstuk samen met een aansluitadapter wordt geleverd is het mondstuk compatibel met modellen van Philips, Miele, Electrolux, AEG, Bosch, Siemens, Samsung, Rowenta, Hoover, LP, Panasonic, Zelmer en vele andere stofzuigers met een aansluiting van 32 of 35 mm.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(2 reviews)
  Meest recent

  Eindelijk voor tapijt

  Ook al is dit product voor harde vloeren, ik las op andere sites over dat het mondstuk ook goed werkt op tapijt. Ik hoopte op een mondstuk dat op heel laagpolig tapijt fijn kon stofzuigen, aangezien het huidige mondstuk dat bij mijn nieuwe Philips stofzuiger zit, vreselijk is voor tapijt (eigenlijk onmogelijk). Eerst op harde vloeren geprobeerd. Wel een fluitend geluid maar de hele stofzuiger maakt herrie dus dat maakt niet zo veel uit. Hij stofzuigt dan prima. Toen op het wat hogere laagpolig tapijt; ging geweldig. En op laagpolig tapijt ook super. Glijdt zo over de grond en je hoeft niet ontzettend te trekken maar kan gewoon rollen. Wat een verademing. Nu kan ik het tapijt tenminste weer normaal stofzuigen!

  ook geplaatst op philips.nl

  Philips TriActice Z-mondstuk

  Handige zuigmond kan makkelijke onder de bank en kasten komen zou het zeker aanraden

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand