Philips TASN503BK/00 Bluetooth oortjes, Zwart

  PhilipsTASN503BK/00 Bluetooth oortjes

  61.99
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips TASN503BK/00 Bluetooth oortjes

  Philips 5000 series TPV SN 503 Zwart. Met 3 verwisselbare oordopjes voor een perfecte in-ear pasvorm. De accu is in 2 uur opgeladen en biedt je 6 uur aan speeltijd. Mocht je echt haast hebben dan kun je de oordopjes 15 minuten opladen voor één aan speeltijd met de Quick-Charge functie. De TPV SN 503 is waterdicht en zweetbestendig en dus geschikt voor alle sporten. Verder kun je via verschillende apps als Runkeeper en Strava alle gegevens bijhouden omdat de headset daar compatibel mee is en zelfs een ingebouwde hartslagmonitor heeft.

  Ingebouwde microfoon met echo-onderdrukking voor helder geluid
  Niet meer van die vervelende echo's als je aan de telefoon bent. Met onze akoestische echo-onderdrukking krijgt u altijd een duidelijke, ongestoorde verbinding.

  Gedetailleerd geluid. Goede bas. Grote passieve geluidsisolatie
  Plug in een wereld van kristalhelder en natuurlijk geluid met precies afgestemde 40 mm drivers. Uw sporthoofdtelefoon is zorgvuldig ontworpen voor een helder en rijk gedetailleerd maar toch natuurlijk geluid - naar welke muziek u ook luistert.

  Slimme koppeling. Vind automatisch uw Bluetooth-apparaat
  Met de gebruiksvriendelijke knoppen kunt u uw afspeellijst pauzeren, gesprekken aannemen en het volume aanpassen, zonder uw smartphone aan te raken. De hoofdtelefoon is klaar om te koppelen zodra u Bluetooth inschakelt. Als ze eenmaal zijn gekoppeld, herinneren ze zich het laatste apparaat waarmee ze zijn gekoppeld.

  Zachte, rubberen vleugeluiteinden. Veilig en comfortabel
  Drie maten verwisselbare rubberen oordopjes zorgen voor een perfecte afdichting. Flexibele vleugeltips passen stevig onder de nok van uw oor. Hoe hard je ook gaat, deze sporthoofdtelefoon blijft waar je hem nodig hebt.

  Gebruiksvriendelijke knopbediening
  De gebruiksvriendelijke knop maakt het voor kinderen gemakkelijk om een gesprek aan te nemen, een nummer over te slaan of te pauzeren waar ze naar luisteren. Dit alles zonder hun smartphone aan te raken. De volumeknoppen aan de onderkant van de oorschelp zijn gemakkelijk te bereiken, net als de LED-lichtknop.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth