Philips TAR5505/10 DAB radio

  Philips TAR5505/10 DAB radio

  64.99
  nog 7 op voorraad

  Philips TAR5505/10 DAB radio

  De keukenradio
  Maak een omelet terwijl u naar uw ochtendafspeellijst luistert. Bereid het diner terwijl u een podcast streamt. Deze draagbare radio met DAB+, FM en Bluetooth brengt uw keuken tot leven. Dankzij de keukentimerfunctie kunt u recepten ook nog eens perfect bereiden.

  Ideaal voor in de keuken
  Van non-stopmuziek tot het laatste nieuws, deze digitale radio zorgt voor een betere luisterervaring terwijl u kookt. De DAB+-tuner biedt kristalheldere ontvangst en u kunt tot 20 voorkeuzezenders instellen voor uw favorieten.

  Duidelijk display. Keukentimer

  Zie in één oogopslag hoelang uw gerecht nog moet worden bereid. Deze draagbare radio beschikt over een keukentimer die u eenvoudig via het radiomenu kunt instellen. Het digitale display toont een afteltimer in uren, minuten en seconden.

  Prachtig design dat precies bij uw interieur past
  Een lichte, houten behuizing omsluit het zwarte, glanzende display en de luidspreker, die bedekt is met grijze luidsprekerstof. Aan de voorkant van de radio bevinden zich knoppen voor afstemming, bronselectie en meer. Met de slanke draaiknop verhoogt of verlaagt u het volume.

  Compact en handig

  Gebruikt u het stopcontact voor uw mixer? Laat de muziek doorspelen met batterijen. Wanneer u klaar bent met mixen, steekt u de stekker van de draagbare radio weer in het stopcontact.
  lees meer

  Specificaties

  CD-speler
  Digitale radio (DAB+)
  AUX ingang
  Bluetooth
  Netstroom/accuBattery,DC
  Waterdicht
  KleurZwart, Grijs, Hout
  bekijk alle specificaties
  BluetoothGarantie

  Reviews (9)

  algemene beoordeling
  (9 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.