Philips TAPB400/10 Soundbar, Zwart

  PhilipsTAPB400/10 Soundbar

  139.-
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips TAPB400/10 Soundbar

  Philips TAPB400/10  Soundbar Smartbar
  Op zoek naar een krachtiger tv-geluid met een gebruiksvriendelijke bediening? Dan is de Philips TAPB400/10 precies wat je zoekt. De soundbar, met stembesturing via Google Assistant, zal voor jou je favoriete films, muziek en meer opzoeken. Je hoeft er alleen maar om te vragen.

  Rijker geluid
  De knallen van laservuur. Het gebulder van het publiek. Twee kanalen brengen het geluid van je favoriete films en series naar nieuwe hoogten en de passieve radiators versterken het basgeluid.

  Slimme SoundBar
  De slimme Soundbar kun je om alles vragen, van je favoriete film tot een Wikipediapagina. De slimme soundbar kan alles voor je opzoeken en ook het licht voor je dempen zodat je het beter ziet.

  Klaar voor je favoriete muziek
  I
  s de film voorbij? Tijd voor discussie na de seizoensfinale? Zodra de sensatie op het scherm is afgelopen, schakelt de SoundBar over naar Bluetooth en zet je je playlist aan. Stream via Chromecast. Of speel je muziek rechtstreeks via de audio-ingang af. Je profiteert van hetzelfde rijkere geluid, ongeacht waar je graag naar luistert.

  Opvallend design
  Deze SoundBar heeft een prachtig, eenvoudig design en is subtiel. je kunt hem overal neerleggen of aan de muur hangen met de inbegrepen muurbeugels.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothGarantie