Philips TAH4105WT/00 on-ear hoofdtelefoon (wit), Wit

  PhilipsTAH4105WT/00 on-ear hoofdtelefoon (wit)

  27.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips TAH4105WT/00 on-ear hoofdtelefoon (wit)

  Philips TAH4105WT/00 Hoofdtelefoon voor op het oor
  De comfortabele on-ear koptelefoon biedt je een helder geluid en een krachtige bas. Het ontwerp is stijlvol en comfortabel met een matte kleur en gewatteerde hoofdband.

  Diepe bas, helder geluid
  Beleef uw leukste dansvloermomenten steeds opnieuw. De neodymium-drivers van 32 mm zorgen voor een krachtige bas en helder geluid. Het design met gesloten achterzijde zorgt voor een geweldige geluidsisolatie, zodat u van elke seconde uit uw favoriete nummers kunt genieten.

  Verstelbare, lichtgewicht, gewatteerde hoofdband
  Deze on-ear-koptelefoon is verkrijgbaar in stijlvolle matte kleurpatronen en heeft een gewatteerde hoofdband die zo licht is dat u hem nauwelijks voelt. Op de zachte oorschelpen staat duidelijk aangegeven welke voor het linker- en welke voor het rechteroor bestemd is. Ook kunt u de hoek aanpassen totdat ze precies goed aanvoelen.

  Opvouwbaar design voor eenvoudige opberging
  Ga helemaal op in de bas. De oorschelpen kunnen plat worden gevouwen en naar binnen worden gedraaid, zodat u ze eenvoudig in uw zak of tas kunt opbergen. Vouw ze op en u bent klaar om op pad te gaan.

  Afstandsbediening in het snoer. Gemakkelijke controle over muziek en oproepen
  Neem een oproep aan. Pauzeer uw afspeellijst. En dat alles zonder uw smartphone te gebruiken. Dankzij de schuine aansluiting blijft uw hoofdtelefoon aangesloten op uw smartphone, wat handig is als u uw telefoon in uw zak hebt.

  Compact, opvouwbaar ontwerp dat u gemakkelijk meeneemt
  Uiterst compact en opvouwbaar, dus ideaal voor onderweg. Nu neemt u uw favoriete muziek overal mee naartoe.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer