Philips TAB7305/10 soundbar, Zwart

  PhilipsTAB7305/10 soundbar

  223.-
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips TAB7305/10 soundbar

  Philips SoundBar-luidspreker TAB7305/10
  Deze platte soundbar  van 300 met draadloze subwoofer en Dolby Audio combineert stijl met kracht. Hij is compact genoeg om onder je tv te staan zonder opvallend te zijn maar biedt een krachtig geluid waar je niet om heen kan. Breng alles wat je kijkt tot leven met deze soundbar.

  2.1-kanaals. Draadloze subwoofer voor diepere bas
  Het 2.1-kanaalsaudio geluid van deze soundbar laat alles wat je kijkt klinken alsof je erbij bent. Kijk je favoriete films, series en programma’s met de hoogste kwaliteit audio. De compacte en draadloze subwoofer levert een krachtige bas en al het geluid krijgt een rijke klank met deze soundbar. Twee midrange drivers en twee tweeters zorgen samen voor prachtig gebalanceerd geluid en heldere dialogen.

  Uitgangsvermogen van 300 W. Krachtig geluid
  Het gebulder van explosies. Iconische soundtracks. Deze soundbar en draadloze subwoofer hebben een vermogen van 300 W en maken muziek en effecten veel grootser. U hoort meer details op rustigere momenten, terwijl actiescènes enorm indrukwekkend zijn.

  Dolby-audio. Midden in de actie
  Ga helemaal op in uw favoriete programma's en films. Deze soundbar met draadloze subwoofer ondersteunt de Dolby Digital Plus-indeling voor een grootse en meeslepende ervaring. Stemmen zijn helderder. Effecten zijn nog indrukwekkender.

  Opvallend geometrisch design. Eenvoudig te plaatsen
  Deze soundbar heeft een uniek schuin design en bescheiden afmetingen. Dankzij de wandsteunen houdt u al uw plaatsingsopties open. Het compacte design van de krachtige subwoofer maakt het eenvoudig deze uit het zicht te plaatsen.

  HDMI ARC. Bedien de soundbar met de afstandsbediening van uw TV
  U hoeft nooit meer naar meerdere afstandsbedieningen te zoeken. Deze soundbar maakt via HDMI ARC verbinding met uw TV, zodat u het volume van de soundbar kunt regelen met de afstandsbediening die u ook voor uw TV gebruikt.

  Sluit uw favoriete bronnen aan voor grootser geluid
  Stream afspeellijsten vanaf uw mobiele apparaat via Bluetooth. Sluit audiobronnen aan via de audio-ingang, via de optische ingang of via USB. Waar u ook van houdt, het klinkt geweldig met deze soundbar.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingBluetoothGarantie