Philips TAB5305/12 soundbar, Zwart
 • uitverkocht

  PhilipsTAB5305/12 soundbar

  129.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Philips TAB5305/12 soundbar

  Philips TAB5305/12 SoundBar-luidspreker. Ervaar nog mooier TV-geluid
  Deze soundbar van Philips maakt van jouw woonkamer een bioscoop. Het geluid is kraakhelder en de bas is voelbaar diep. Voorzien van Bluetooth, audio-ingang en optische ingangen maak je de muziek ervaring helemaal naar jouw wens.

  2.1-kanaals. Draadloze subwoofer voor diepere bas
  Het 2.1-kanaalsaudio geluid van deze soundbar laat alles wat je kijkt klinken alsof je erbij bent. Kijk je favoriete films, series en programma’s met de hoogste kwaliteit audio. De compacte en draadloze subwoofer levert een krachtige bas en al het geluid krijgt een rijke klank met deze soundbar.

  HDMI ARC. Bedien de soundbar met de afstandsbediening van uw TV
  U hoeft nooit meer naar meerdere afstandsbedieningen te zoeken. Deze soundbar maakt via HDMI ARC verbinding met uw TV, zodat u het volume van de soundbar kunt regelen met de afstandsbediening die u ook voor uw TV gebruikt.

  Sluit uw favoriete bronnen aan voor grootser geluid
  Stream afspeellijsten vanaf uw mobiele apparaat via Bluetooth. Sluit audiobronnen aan via de audio-ingang of optische ingang. Waar u ook van houdt, geluid klinkt luider en helderder met deze soundbar.

  Opvallend geometrisch design. Eenvoudig te plaatsen
  Deze soundbar heeft een uniek schuin design en bescheiden afmetingen. Dankzij de wandsteunen houdt u al uw plaatsingsopties open. Het compacte design van de krachtige subwoofer maakt het eenvoudig deze uit het zicht te plaatsen.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothGarantie