Philips mooi en gezond
Philips SP9860/13 9000 serie nat en droog elektrisch scheerapparaat

  PhilipsSP9860/13 9000 serie nat en droog elektrisch scheerapparaat

  349.-
  42 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips SP9860/13 9000 serie nat en droog elektrisch scheerapparaat

  1. Philips' nr. 1 Ultieme gladheid, ultiem comfort. Zelfs met een 7-dagen baard
  2. Inclusief oplaadpad met Qi-technologie voor draadloos opladen
  3. Ervaar een ultiem gladde en soepele scheerbeurt dankzij de SkinComfort-ringen
  4. Inclusief opzetbare SmartClick precisietrimmer voor perfect getrimde snor en bakkebaarden.

  De Philips S9000 Prestige SP9860/13 scheert elke haar uitzonderlijk kort af, zelfs bij een baard van 7 dagen. Het scheerapparaat glijdt comfortabel over uw huid, met als resultaat ultieme gladheid die je raakt en voelt. U kunt met de Philips S9000 Prestige comfortabel nat of droog scheren en opladen gaat gemakkelijk en draadloos door het scheerapparaat op de Qi-oplaadpad te plaatsen. Bovendien kunt u uw look makkelijk afmaken met de SmartClick precisietrimmer, ideaal voor het onderhouden van uw snor en het trimmen van uw bakkebaarden.

  NanoTech-precisiemesjes
  De NanoTech- precisiemesjes zijn versterkt met nanodeeltjes en hebben extra sterke en langdurig scherpe randen. Ze snijden haren uiterst precies af voor een ultiem glad scheerresultaat.

  SkinComfort-ringen
  Ervaar een ultiem gladde en soepele scheerbeurt dankzij de SkinComfort-ringen met anti-wrijvingscoating. Hierdoor glijdt het scheerapparaat ongekend soepel over uw huid.

  Qi-oplaadpad voor draadloos opladen
  Laad uw scheerapparaat eenvoudig en draadloos op door het op de meegeleverde Qi-oplaadpad te plaatsen. Draadloos oplaadbare modellen uit de S9000 Prestige-range zijn enkel draadloos oplaadbaar. De Qi-oplaadpad is ook compatibel met andere Qi-gecertificeerde apparaten.

  Optimaal huidcomfortsysteem
  Met het optimale huidcomfortsysteem scheert u zeer efficiënt, zelfs met een langere baard tot 7 dagen. De nieuwe, bredere en rondere openingen pakken meer haren per keer, waardoor minder scheerbewegingen nodig zijn.

  BeardAdapt Sensor
  De BeardAdapt-sensor controleert 15 keer per seconde de haardikte en past hierop het vermogen automatisch aan.

  Aquatec voor nat en droog scheren
  Kies hoe u zich het liefst scheert. Met Aquatec Wet & Dry kunt u kiezen voor een droge scheerbeurt of voor een natte scheerbeurt met gel of schuim, zelfs onder de douche.

  Multi-direction ContourDetect
  Voor een extreem glad resultaat. De Multi-direction ContourDetect-scheerkop volgt de contouren van uw gezicht en pakt zelfs de moeilijkste haren

  Persoonlijke comfortinstellingen
  Personaliseer je scheerbeurt door te kiezen tussen 3 verschillende comfortstanden: Sensitive- voor een zachte, grondige scheerbeurt. Normal: voor een grondige, dagelijkse scheerbeurt. Fast- voor een snelle scheerbeurt waarmee u tijd bespaart.

  SmartClick precisietrimmer
  Maak uw look af met de SmartClick precisietrimmer, ideaal voor het onderhouden van uw snor en het trimmen van uw bakkebaarden.

  Luxe etui
  De luxe etui beschermt uw scheerapparaat, accessoires en Qi-oplaadpad.

  Eenvoudig schoon te maken
  Maak het scheerapparaat grondig en eenvoudig schoon onder de kraan dankzij de speciaal ontworpen binnenkamer. Open gewoonweg de scheerkop en spoel beide zijden af onder stromend water om het apparaat perfect schoon te krijgen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.6(42 reviews)
  Meest recent

  Spiegelglad

  In de loop der jaren heel wat scheerapparaten versleten van Philips en bekend ander merk. Deze Philips is een absolute topper. In afwachting van het nieuwe product een paar dagen niet geschoren. Binnen enkele minuten spiegelglad. Ik sta perplex.

  ook geplaatst op philips.nl

  Net zo glad als een scheermesje

  Beste meneer Philips, Prima scheerapparaat, lekker in de hand scheert goed. Jullie hebben goed best gedaan op de scheermesjes die erin zitten. laad snel op. Dit is de beste scheermachine ooit hebben gemaakt een echte robot voor mijn huid. En lekker stil en maakt geen herrie. om 3 dagen moet ik mij weer scheren. Veel beter wat jullie eerst hadden. Ga zo door Philips. Pluim van ons allemaal.

  ook geplaatst op philips.nl

  Na drie keer scheren al bot en draait langzaam

  Beslis ik een keer een scheerapparaat te kopen,en dan gelijk maar een dure,in de hoop dat die dan wel goed mag zijn voor zoveel geld,draait die ten eerste zeer langzaam,en is die na drie keer scheren gewoon bot,de goedkoopste scheermesjes zijn nog beter, Helaas wat een miskoop voor meer dan €300 Dan maar weer over naar de losse mesjes,scheert tien keer beter dan dit apparaat.

  ook geplaatst op philips.nl

  Gebruiksvriendelijk scheerapparaat

  Dit toestel is voor mij een verademing bij het scheren. Wat vroeger een hele karwei was, is nu aangenamer dankzij dit toestel. Ligt gemakkelijk in de hand, gebruiksvriendelijk. Batterij gaat heel lang mee en duidelijk af te lezen, wanneer een herlaadbeurt nodig is. Gemakkelijk te herladen. Onderhoud is misschien niet zo vanzelfsprekend, maar eens je de truc gevonden hebt ben je vertrokken.

  ook geplaatst op Philips.be

  goed apparaat

  dit is een goed scheerapparaat werkt heel erg goed

  Stevig en vernieuwend scheerapparaat

  De Philips S9000 wordt nu draadloos opgeladen. Het oplaadstation valt nogal groot uit, maar als je een plaats gevonden hebt waar hij kan blijven liggen is het zeer makkelijk om op te laden. Bij het aanzetten maakt hij eerst nogal vreemd geluid en denk je dat er iets mis is, maar achteraf wordt duidelijk dat het aantal decibel met mijn vorige toestellen wel aanzienlijk gedaald is. Er zijn ook 3 verschillende standen, waar ik persoonlijk niet veel verschil merk bij het scheren, behalve het geluidsniveau. De batterij gaat zeer lang mee. Ik gebruik hem nu al minstens 4 weken elke dag en heb nog steeds 20% over, wat overigens makkelijk af te lezen is via een indicator. Het openen gaat heel vlot, zonder dat je bang moet hebben om iets stuk te trekken. De mesjes blijven dan weer goed zitten bij het uitspoelen. Het enige wat ik mij afvraag en waar ik op dit moment nog niet kan op antwoorden, is de levensduur van de mesjes.

  ook geplaatst op Philips.be

  Prima scheerapparaat

  Ik gebruik en test nu al een paar weken de Philips scheerapparaat . Ik krijg bijna een perfect scheerresultaat, heel stil en lang glad. Maar hij is te duur

  ook geplaatst op philips.nl

  Aangenaam vereast

  Bevalt veel beter dan verwacht, het verschil met de 7000 serie is goed te merken vooral wanneer je , je een langere tijd niet hebt geschoren. Na 6 dagen lukte het nog even goed en even snel. Wat ook erg handig is, is dat de draadloze oplader die met het apparaat komt ook gebruikt kan worden voor andere apparaten, zoals je telefoon. Over het algemeen ben ik zeer positief.

  ook geplaatst op philips.nl

  Uitstekend scheerapparaat, alleen niet voor mij...

  Deze Philips doet wat hij belooft. Hij scheert kort, is zeer gebruiksvriendelijk en kan droog en nat scheren. De oplaadtab is een leuk gimmick. Het draadloos opladen heeft wel iets, al vind ik dat er ook niets mis is met een ouderwetse draad. Hij ziet er zeer degelijk uit, ook het bijgeleverde etui. Spijtig genoeg geeft ook dit apparaat me irritatie na het droog scheren. (Dat doet elk apparaat met het normale 3 koppige scheerdesign dat ik tot nu toe uitgetest heb.) Bij het scheren met scheergel merk ik geen irritatie meer, maar dan is het weer meer opkuiswerk en ben ik toch even lang bezig als met mijn standaard gillette (die dan toch nog net iets korter scheert.) Kortom: zeer degelijk apparaat, maar mensen met een zeer gevoelige huid passen ook hier best op!

  ook geplaatst op Philips.be

  een goede aankoop

  de gladheid na het scheren is zeergoed heb een gevoelige huid

  ook geplaatst op Philips.be

  toegevoegd aan winkelmand