Philips mooi en gezond
Philips Sonicare HX9192/01 FlexCare Platinum Connected elektrische tandenborstel

  PhilipsSonicare HX9192/01 FlexCare Platinum Connected elektrische tandenborstel

  116.90
  53 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips Sonicare HX9192/01 FlexCare Platinum Connected elektrische tandenborstel

  Slim poetsen. Superieure resultaten.
  FlexCare Platinum Connected neemt alle onzekerheid weg als het gaat om mondverzorging. Sensoren sturen uw poetsgegevens via Bluetooth® draadloze technologie naar de Sonicare-app voor persoonlijke begeleiding, feedback en een grondige gebitsreiniging.

  Best reviewed
  Dit artikel is in januari 2018 door kieskeurig.nl verkozen tot best reviewed!

  Locatiesensor
  De locatiesensor van FlexCare Platinum Connected geeft de locatie aan waar u te weinig poetst voor een schoner gebit. Als er plekken die u consistent mist wanneer u poetst, brengt de locatiesensor deze plekken onder uw aandacht.

  Druksensor
  U merkt misschien niet dat u te hard poetst, maar uw FlexCare Platinum Connected wel. Als u te veel druk uitoefent, zorgt de intuïtieve druksensor ervoor dat het handvat van de tandenborstel zacht trilt zodat u precies weet wanneer u zachter moet poetsen. Tijdens onderzoeken hebben 7 van de 10 agressieve poetsers de poetsdruk verminderd dankzij de druksensor.

  Schrobsensor
  Met een elektrische tandenborstel laat u de tandenborstel het werk doen in plaats van de borstel wrijvend te bewegen. FlexCare Platinum Connected heeft een schrobsensor die u helpt minder hard te poetsen voor een optimale techniek en een zachtere reiniging.

  Poetscorrectie
  Als u toevallig plekken mist tijdens een poetsbeurt, volgt de Philips Sonicare-app uw dekking en geeft u de mogelijkheid om terug te gaan voor een tweede keer. De Poetscorrectie-functie biedt een aangepaste begeleiding op basis van uw persoonlijke poetsgegevens zodat u overgeslagen gebieden onmiddellijk kunt aanpakken voor een completere reiniging.

  Persoonlijke begeleiding
  Met FlexCare Platinum Connected kunt u dagelijkse doelen stellen en uw vooruitgang bijhouden. De Sonicare-app houdt een lopende geschiedenis bij van uw poetsgegevens, zodat u uw prestaties gemakkelijk kunt beoordelen. Met persoonlijke begeleiding, tips en waarschuwingen van de app zal uw poetstechniek na verloop van tijd verbeteren. U kunt zelfs uw voortgangsrapport delen met uw tandarts.

  Aandachtsgebieden
  Als uw tandarts of mondhygiënist(e) aangeeft dat bepaalde plekken in uw mond meer aandacht nodig hebben door opeenhoping van tandplak, terugtrekkend tandvlees of een ander probleem, kan FlexCare Platinum Connected u helpen die probleemgebieden aan te pakken. U kunt deze plekken in uw persoonlijke mondkaart in de Sonicare-app markeren om u eraan te herinneren deze extra zorg te bieden elke keer wanneer u uw tanden poetst.

  Opzetborstelmonitor
  Na maanden normaal gebruik verslijten opzetborstels geleidelijk en verliezen ze hun stijfheid. De Sonicare-app bevat een slimme opzetborstelmonitor om de effectiviteit van uw opzetborstel bij te houden op basis van uw daadwerkelijke poetstijd en druk. De monitor vertelt u wanneer u de opzetborstel moet vervangen zodat u de beste resultaten blijft behalen. U hebt zelfs de optie om rechtstreeks vanuit de app vervangende opzetborstels te bestellen.

  Drie poetsstanden, drie sterktes
  Met drie intensiteitsniveaus en drie poetsstanden biedt FlexCare Platinum Connected optimaal comfort voor een grondige reiniging. Gebruik de Clean-poetsstand voor een fantastische dagelijkse reiniging, of de White-poetsstand voor het verwijderen van vlekken. Als u probleemplekken extra aandacht moet geven, zorgt de Deep Clean-poetsstand voor uitzonderlijke resultaten. Stel het intensiteitsniveau in op hoog voor de beste resultaten.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(53 reviews)
  Meest recent

  Fijn en goed poetsen maar mindere app

  Ik gebruik een kleine borstel bij het apparaat. Hiermee is (als beugeldrager) heel goed schoon te poetsen en kun je goed overal bij. De grote borstel waarvan er eentje bij zat is een drama. Door de ronde vorm is deze eigenlijk niet geschikt voor de achterzijde van je tanden. Hier staat de ronde vorm natuurlijk precies verkeerd om. De trillende poetsbeweging is erg prettig, De app op de telefoon werkt niet fijn. Deze zou je veel meer moeten kunnen aanpassen op je eigen wensen. Voor mij is 2 minuten verdeeld in 6 stukjes gewoon veel te weinig. De app kan hier dan niet mee omgaan en is dus meteen volledig nutteloos geworden. Heel jammer. Als je dan een app maakt zorg dan dat gebruikers er ook echt iets mee kunnen.

  ook geplaatst op philips.nl

  MAAKT BELOFTES MEER DAN WAAR

  Ik vind dit een fantastische borstel! Zeer krachtig en poetst overal prima schoon. Alles voelt heel glad aan. Mooi design, prima hanteerbaar. Ik persoonlijk geef de voorkeur aan de borstel met haren van ongelijke lengte. Kost een beetje, maar dan heb je ook wat!

  ook geplaatst op philips.nl

  Zeer goede tandenborstel,aanrader.

  Doet zijn werk zoals het hoort. Uitstekend poetsresultaat. Handige keuzemogelijkheden ivm het poetsen.

  ook geplaatst op Philips.be

  Product maakt niet waar wat het beloofd

  De sonicare gekocht voor hem te gebruiken met de sonicare app. Helaas werkt de bluetooth verbinding heel goed met een iphone, maar niet met een android telefoon, ookal zijn de specs van de telefoon meer dan goed. Ben terug geweest naar de winkel, maar die zeggen dat alles goed werkt, en bieden verder geen oplossing. Nogal teleurstellend.

  ook geplaatst op philips.nl

  Onvoorstelbaar goed

  Ik heb een scheve ondergebit wat ik absoluut niet schoon krijg met oral-b. Eerst poets beurt met deze sonicare is verbazingwekkend goed. Wel wennen aan het hoog frequent trillen, maar tsjonge jonge... dit had ik jaren eerder moeten aanschaffen

  ook geplaatst op philips.nl

  gewoon blij over dit apparaat

  gladde tanden en een zeer fris gevoel, Een echte aanrader.

  ook geplaatst op philips.nl

  Fijn maar app is onnodig

  Het is een super fijne tandenborstel. Mijn tanden voelen echt veel schoner en gladder aan, dan voorheen als ik met een gewone tandenborstel poetste. Toch vind ik de extra bluetooth functie te duur voor wat het uiteindelijk is. De eerste keren is het leuk en handig, zeker waar. Maar na 2 weken weet ik het wel. Ik had toch liever een goedkopere philips sonicare zonder bluetooth gehad, misschien in combinatie met de philips floss.

  Beste tandenborstel ooit

  Ik was door het dolle heen toen ik hoorde dat ik deze tandenborstel had gewonnen. Ik hoorde altijd wel dat elektrisch poetsen veel beter was, maar ik vond het altijd maar ingewikkeld. Maar dat is eigenlijk helemaal niet zo. Met de app kan ik zien welke tanden beter gepoetst moeten worden, super handig. Ik poets ook veel langer dan eerst, omdat het gewoon leuk is. Mijn kinderen willen er ook steeds mee poetsen.

  Geweldige tandenborstel

  Dankzij de winactie van Ze heb ik eindelijk de mooiste elektrische tandenborstel van Philips. Ik poets al mijn hele leven met een normale tandenborstel, omdat ik de waarde van de investering in een goede tandenborstel nog niet echt inzag. Dankzij deze tandenborstel weet ik dat het de investering waard is. De tandenborstel haalt echt de oppervlakkige verkleuringen weg en mijn tanden voelen superschoon aan. Het poetsen met de app maakt alles nog veel leuker, want je kunt zien waar je beter moet poetsen. Ik kan 'm zeker aanraden!

  Stil, schoon en mooi!

  Wat een geweldige tandenborstel is deze van Philips. Ik heb al eerder een elektrische tandenborstel gehad, maar die maakte ongelofelijk veel herrie. Deze van Philips is veel stiller en poetst heel fijn! Na het poetsen voelen mijn tanden veel gladder dan wanneer ik handmatig heb gepoetst. Hij staat ook mooi op mijn wastafel. Heel blij mee.

  toegevoegd aan winkelmand