Philips Sonicare HX9032/10 Optimal Gum Care standaard opzetborstels (2 stuks)
 • 60 proefdagen

  Philips SonicareHX9032/10 Optimal Gum Care standaard opzetborstels (2 stuks)

  21.99
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  60 Dagen op proef

  60 Dagen op proef

  Geldig op alle Philips elektrische tandenborstels en AirFloss modellen. Hoe werkt deze actie? Test 60 dagen je Philips elektrische tandenborstel of AirFloss apparaat. Niet tevreden, geld terug. Lees de actievoorwaarden hoe je het artikel naar Philips retour stuurt. lees de actievoorwaarden

  Philips Sonicare HX9032/10 Optimal Gum Care standaard opzetborstels (2 stuks)

  1. Verbetert de gezondheid van uw tandvlees tot 100%
  2. Selecteert automatisch de optimale poetsstand voor de allerbeste resultaten
  3. Creëert microbubbels die diep tussen de tanden reinigen

  Hard voor tandplak. Extra zacht voor tandvlees.
  De Philips Sonicare G2 Optimal Gum Care-opzetborstel (voorheen ProResults Gum Health) is perfect voor iedereen die gaat voor zachte maar toch grondige plakverwijdering. De buitenste borstelharen verwijderen op een zachte manier plak langs de tandvleesrand.

  Verbetert de gezondheid van uw tandvlees
  Dicht op elkaar geplaatste hoogwaardige borstelharen voor een aangename poetsbeurt die tandplak verwijdert langs de tandvleesrand voor tandvlees dat tot 100% gezonder is dan bij gebruik van een handtandenborstel. Speciaal gebogen punt maakt het gemakkelijk om bij de kiezen achter in de mond te komen.

  BrushSync-koppeling van poetsstanden
  Met onze BrushSync-koppeling van poetsstanden krijgt u altijd de best mogelijke reiniging. De Philips Sonicare G2 Optimal Gum Care-opzetborstel werkt samen met uw Philips Sonicare-handvat met BrushSync waardoor automatisch de optimale poetsstand en het beste intensiteitsniveau voor uitzonderlijke tandvleesverzorging wordt geselecteerd. U hoeft alleen te beginnen met poetsen.

  Vervanging van de opzetborstel
  Opzetborstels worden minder effectief als ze 3 maanden zijn gebruikt, maar met BrushSync krijgt u een seintje als uw borstel toe is aan vervanging. Uw slimme tandenborstel houdt bij hoe vaak en hoe hard u poetst en stelt u op de hoogte wanneer het tijd is voor een vervangende opzetborstel. Hebt u nog geen slimme Philips Sonicare-tandenborstel? U hoeft alleen maar de blauwe vervangingsborstelharen in de gaten te houden. Zodra deze wit worden, is het tijd om de opzetborstel te vervangen.

  De enige echte sonische technologie
  Uw Sonicare-opzetborstel en -handvat zijn het ultieme team. Ze versterken onze sonische technologie en zorgen voor een ongeëvenaarde reiniging. Snelle trillingen in uw handvat zorgen voor 31.000 poetsbewegingen per minuut zodat uw tandpasta goed gaat schuimen en diep tussen uw tanden en langs uw tandvlees komt voor een uitzonderlijke reiniging.

  Eenvoudig vast te klikken
  Uw Optimal Gum Care-opzetborstel past perfect bij iedere Philips Sonicare-tandenborstel, behalve PowerUp Battery en Essence. Klik de opzetborstel vast of haal hem er eenvoudig af voor gemakkelijk vervangen en schoonmaken.

  Poetsen met een gerust hart
  Alle Philips Sonicare-opzetborstels zijn veilig en zacht voor de tanden en het tandvlees. Tijdens proeven wordt iedere opzetborstel uitgebreid getest, om er zeker van te zijn dat ze bij elke poetsbeurt uitzonderlijke prestaties leveren en lang meegaan.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking