Philips Sonicare HX9002/10 InterCare standaard opzetborstels (2 stuks)

  Philips Sonicare HX9002/10 InterCare standaard opzetborstels (2 stuks)

  16.95

  Philips Sonicare HX9002/10 InterCare standaard opzetborstels (2 stuks)

  1. Verwijder tot 7x meer tandplak met onze InterCare-opzetborstel
  2. Maakt het tandvlees in slechts 2 weken gezonder
  3. Creëert microbubbels die diep tussen de tanden reinigen

  Reinig tussen de tanden en op lastig bereikbare plekken.
  Met geavanceerde borsteltechnologie en extra lange borstelharen helpt de InterCare tot 7x meer plak tussen de tanden te verwijderen dan een gewone tandenborstel, zodat de gezondheid van het tandvlees in slechts twee weken verbetert.

  Verwijder tot 7 keer meer tandplak
  Klik onze InterCare-opzetborstel erop voor gezonder tandvlees in slechts 2 weken. Extra lange borstelharen verwijderen meer tandplak op moeilijk bereikbare plekken en tussen de tanden voor gezond tandvlees.

  Extra lange borstelharen
  De InterCare-opzetborstel is voorzien van extra lange, dicht op elkaar geplaatste hoogwaardige borstelharen om tandplak diep tussen uw tanden aan te pakken. Het is klinisch bewezen dat na 2 weken uw tandvlees minder bloedt en dat ontstekingen afnemen.

  BrushSync-koppeling van poetsstanden
  Met onze BrushSync-koppeling van poetsstanden krijgt u altijd de best mogelijke reiniging. De InterCare-opzetborstel werkt samen met uw Philips Sonicare-handvat met BrushSync waardoor automatisch de optimale poetsstand en het beste intensiteitsniveau voor uitzonderlijke reiniging wordt geselecteerd. U hoeft alleen te beginnen met poetsen.

  Vervanging van de opzetborstel
  Opzetborstels worden minder effectief als ze 3 maanden zijn gebruikt, maar met BrushSync krijgt u een seintje als uw borstel toe is aan vervanging. Uw slimme tandenborstel houdt bij hoe vaak en hoe hard u poetst en stelt u op de hoogte wanneer het tijd is voor een vervangende opzetborstel. Hebt u nog geen slimme Philips Sonicare-tandenborstel? U hoeft alleen maar de blauwe vervangingsborstelharen in de gaten te houden. Zodra deze wit worden, is het tijd om de opzetborstel te vervangen.

  Eenvoudig vast te klikken
  Uw InterCare-opzetborstel past perfect bij iedere Philips Sonicare-tandenborstel, behalve PowerUp Battery en Essence. Klik de opzetborstel vast of haal hem er eenvoudig af voor gemakkelijk vervangen en schoonmaken.

  De enige echte sonische technologie
  Uw Sonicare-opzetborstel en -handvat zijn het ultieme team. Ze versterken onze sonische technologie en zorgen voor een ongeëvenaarde reiniging. Snelle trillingen in uw handvat zorgen voor 31.000 poetsbewegingen per minuut zodat uw tandpasta goed gaat schuimen en diep tussen uw tanden en langs uw tandvlees komt voor een uitzonderlijke reiniging.

  Poetsen met een gerust hart
  Alle Philips Sonicare-opzetborstels zijn veilig en zacht voor de tanden en het tandvlees. Tijdens proeven wordt iedere opzetborstel uitgebreid getest, om er zeker van te zijn dat ze bij elke poetsbeurt uitzonderlijke prestaties leveren en lang meegaan.
  lees meer

  Specificaties

  MerkPhilips
  MerklijnPhilips Sonicare
  FabriekstypeHX9002/10
  Aantal stuks in verpakking2
  EAN8710103850427
  artikelnummer16172284

  Inhoud verpakking

  2 stuks

  Reviews (5)

  algemene beoordeling
  (5 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.