Philips mooi en gezond
Philips Sonicare HX8431/02 AirFloss Ultra flosapparaat

  PhilipsSonicare HX8431/02 AirFloss Ultra flosapparaat

  69.99
  77 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Philips Sonicare HX8431/02 AirFloss Ultra flosapparaat

  1. Verwijdert tot 99,9% tandplak
  2. Reinigt in slechts 60 seconden
  3. Helpt gaatjes te voorkomen

  Gezonder tandvlees in 2 weken - gegarandeerd
  Voor degenen die niet consequent flossen, is AirFloss Ultra de gemakkelijkste manier om goed tussen de tanden te reinigen. AirFloss Ultra kan worden gebruikt in combinatie met mondwater of water en is volgens klinische tests net zo effectief als flossen voor gezond tandvlees.

  Een gemakkelijke manier om te beginnen met flossen
  Interproximaal reinigen is heel belangrijk voor totale gezondheid van uw mond. AirFloss is een gemakkelijke manier om dieper tussen tanden schoon te maken en helpt u een gezonde gewoonte te beginnen. 96% van mensen die voorheen niet regelmatig flosten, bleef de AirFloss na drie maanden vier of meer dagen per week gebruiken.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.4(77 reviews)
  Meest recent

  Handig toestel

  Het is een uitstekend toestel om op een handige manier te "flossen". Werkt prima met verdund mondwater. Het is wel een kwetsbare mechaniek. Dit is al m'n vierde toestel (al 2 x vervangen onder garantie)

  ook geplaatst op Philips.be

  super apparaat.

  Zeer modern design en werkt super, wat een genot om het gebit zo te reinigen in plaats van met tanden raggers. Zeer blij en tevreden met deze aankoop.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Snelle levering nadat mijn oude airfloss de geest gaf

  ‘S avonds voor het slapen ging mijn airfloss naar de filistijnen l. Tot middernacht kon ik een nieuwe bestellen, terwijl het 23:45h was, was dit geen enkel probleem. De volgende dag had ok de bestelling binnen en kon zonder oponthoud ‘S avonds mijn mond eeer flossen. Nu met een verbeterde versie, dit perfect werkt.

  goed product met goede prijs kwaliteit verhouding. Tevrden k

  Goede aankoop. Tevreden tot zeer tevreden. Met scherpe prijs.

  ook geplaatst op philips.nl

  goed uitgevoerd design

  Apparaat werkt naar verwachting ook in combinatie met het vul-/oplaad apparaat. Resultaat zal pas kunnen worden beoordeeld na het volgende bezoek aan de parodontoloog/mondhygieniste.

  ook geplaatst op philips.nl

  Super handig

  Wat een geweldig apparaat! Deze airfloss heeft mij echt verrast! Het gebruik is erg makkelijk. Flosdraadjes of stokjes houd ik niet lang vol. Sinds ik het apparaat in huis heb, gebruik ik het iedere dag 2x! Het is snel gedaan, en je merkt gelijk verfrissing door het mondwater Ik ben sinds ik deze flos , ook goed geworden in de spiegel zemen. Daar moet ik wel erg goed op letten, ik spetter vrij veel.

  Flossen wordt een feestje!

  Voorheen was ik altijd bang voor het flossen. Dat gepor met stokjes of draad tussen mijn tanden.. die angst is nu verleden tijd. Dit apparaat doeltreffend, snel, pijnloos en mijn tandvlees is er goed van opgeknapt. De stress is nergens meer te bekennen. Even flossen is nu zo gedaan. Heel fijn!

  Makkelijk en voelt lekker schoon

  Al tijden stond deze op mijn wensenlijstje. Een goed en fris gebit is voor mij erg belangrijk. Het is wel even een uitgave maar ik vind het dat absoluut waard. Ik gebruik hem 2 x per dag tijdens mijn poets routine. mijn tanden voelen schoon en fris. smorgens gebruik ik hem gevuld met mondwater en savonds met water. ik blijf er wel netjes iedere dag bij flossen want ik weet nog niet zeker of het dat helemaal vervangt. maar tevreden ben ik absoluut.

  1 persoon vond dit nuttig

  Ideaal apparaat als aanvulling op het poetsen, snel en handig

  De Philips Sonicare AirFloss Ultra HX8431/02 gebruik ik nu een aantal weken als aanvulling op poetsen en flossen. Ik heb de pech dat ik op latere leeftijd nog een beugel moest doordat mijn tanden scheef gingen staan en dat op 40 jarige leeftijd ;-). Door de ijzertjes die achterbleven in mijn gebit is het flossen er niet makkelijker op geworden, flosdraadjes bleven hangen en raggers kwamen niet overal. Toen mocht ik dit apparaat uitproberen en wat een goede oplossing! Mijn bloedende tandvlees is verdwenen en het spaart heel wat tijd uit. De combinatie van lucht en water spuit mijn tanden goed en snel schoon, ik moet volgende week naar de tandarts maar weet zeker dat er weinig te reinigen valt. Kortom een aanrader, mooi ontwerp, makkelijk te gebruiken.

  Prima apparaat

  Een paar weken geleden de airfloss gewonnen met een facebookactie. Heel leuk natuurlijk. Nu ik een beugel heb is gewoon flossen eigenlijk onmogelijk. Dit apparaat is dan super handig. We spettert hij heel erg dus het is verstandig om je mond goed dicht te houden anders zit jij en de spiegel er helemaal onder.

  toegevoegd aan winkelmand